Travlhed i Vestbirk Naturbørnehave

Travlhed i Vestbirk Naturbørnehave
02. 05 2017

Søndag den 23 april var der indkaldt til arbejdsdag i Vestbirk Naturbørnehave.
 - Heldigvis viste vejret sig fra den rimelige side. Vi kunne jo have risikeret snevejr her i april, men vejret artede sig, så der blev arbejdet hårdt både ude og inde. Vi fik malet træværk ude, givet træbeskyttelse, flyttet legeredskaber, fjernet ukrudt, så nu er legepladsen fin og klar til en ny sæson. Indendøre blev der også malet og gjort grundigt rent, siger leder Truller Lilmoës.
 Der var mødt ca. 20 voksne og 12 børn op. Børnene legede, mens deres forældre puklede og virkelig fik udrettet noget.
 - To gange om året, har vi disse arrangementer og de betyder meget for os. Både de helt konkrete opgaver vi får løst, og så tæller de meget på den sociale konto. Forældrene lærer hinanden at kende, og man snakker nu så godt, når man ligger og luger på en skrænt. Man får en dejlig og naturlig appetit af fysisk arbejde, og til middagstid blev alle bespist med varm mad. Alt i alt en dejlig dag, hvor mange opgaver blev løst, siger Truller Lilmoës.
 Fire dage senere - torsdag den 27. april - mødtes alle igen til Vestbirk Naturbørnehaves legendariske forårsfest. Festen startede kl. 17.30. Alle familier medbragte en ret til fællesbord, og så er udvalget meget dejligt og stort. Efter leder Truller Lilmoës havde budt velkommen, blev der sunget fællessang - og så var det tid til spisning. Senere sang og optrådte børnene for deres forældre, hvor de bl.a. sang en svær kanon. Til slut var der kaffe og kæmpe, flot kage.
 På vegne af forældrene til de børn, der forlader Vestbirk Naturbørnehave, fordi de skal i skole, holdt Lene Lundsgaard en fin tale og overragte en flot gave - nemlig billetter til ”Røde Orm” på Moesgaard Museum. Festen sluttede kl. 19.30 og da var alle også ret møre.

yesFølg Østbirk avis Østjydsk Avis på Facebook her!