TV Sket&Set sender fra Middelalderen

Arkivfoto
Arkivfoto
TV Sket&Set sender fra Middelalderen
28. 08 2013
TV Sket&Sets udsendelser 7. og 14. september

Reportager fra Middelalderfestivalen vil fylde ganske meget i TV Sket&Sets udsendelser den 7. og 14. september.
 Indtil der er lagt sidste hånd på produktionen af disse reportager, er det ikke helt klart, hvad der bliver plads til inden for den halve time, der er til rådighed, siger Torkill Jensen.
 - Muligvis bliver der plads til en optagelse med LO Horsens formand gennem 20 år, Svend Aage Hansen. TV Sket&Set har været rundt i Horsens med ham og fået ham til at fortælle om nogle af milepælene i LO-fagbevægelsen i hans formandsår.
 En optagelse i serien om de kommunale valg til efteråret trænger sig også på. Den unge kandidat for Venstre i Hedensted, Bjarke Stenvang, fortæller om, hvorfor en ung kandidat har noget særligt at bidrage med i et kommende byråd. Men han erkender, at der til gengæld er ting, som kandidater med erfaringer fra arbejdslivet på andre områder kan bidrage med en indsigt, han selv ikke har endnu.  Bjarke Stenvang fylder 18 år i her i september!
 TV Sket&Set sender hver lørdag kl. 11,30 på Kanal Syd. De enkelte indslag findes også som videoer på YouTube og på www.oestbirk-avis.dk/film

Sorry, you need to install flash to see this content.
Sorry, you need to install flash to see this content.