TV Sket&Sets udsendelser 19. oktober

TV Sket&Sets udsendelser 19. oktober
14. 10 2013

Der er kun en måned til de kommunale valg, og det vil naturligvis påvirke TV Sket&Sets udsendelser. Der bringes et indslag med interviews af repræsentanter for partierne i Horsens om ældrepolitik, og der er en reportage fra et vælgermøde arrangeret af Danske Handicaporganisationer i Horsens.
 TV Sket&Set har lavet et portræt af Bakkegårdens Gårdbutik i Borgergade i Horsens. Butikken har et omfattende sortiment af økologiske varer, med frosset og fersk kød og fjerkræ, med grøntsager og frugt, med mel og gryn, honning og saft og meget mere. Indehaveren Ruth Juul fortæller om trofaste kunder, besvær med at skaffe visse økologiske varer og meget mere. Dette indslag har tidligere været annonceret men måtte udskydes.
 TV Sket&Set har besøgt Idrætsarkivet i Horsens. Muligvis bliver der plads til optagelserne herfra. Og TV Sket&Set har besøgt Galleri Franz Pedersen, der  i øjeblikket har et stort udvalg af værker af billedhuggeren Christian Lemmerz .
 TV Sket&Set sender hver lørdag kl. 11,30 på Kanal Syd. Der tages forbehold for ændringer i programmerne. Aktuelle optagelser kan med kort varsel fortrænge magasinstof fra sendefladen. Det faktiske program vil kunne findes på TV Sket&Sets hjemmeside et par dage før den enkelte udsendelse.
 TV Sket&Sets optagelser lægges også på YouTube og på www.oestbirk-avis.dk/film.

Sorry, you need to install flash to see this content.
Sorry, you need to install flash to see this content.