Uden mad og drikke duer helten ikke

Uden mad og drikke duer helten ikke
07. 02 2018

Lise Faurschou Hastrup var på besøg på Søvind Bibliotek tirsdag den 6. februar til et foredrag om mennesker og madvaner.
 - Det var utroligt lærerigt, og hun kom meget ind på light produkter, som hun mener vi skal holde os helt fra, ligesom vi skal heller ikke skal spise Cheasy produkter og Cup nudler, som unge spiser lige i tiden, det er fyldt med hjortetaksalt, som får det til at hæve!, siger Ulla Broch.
 Hele foredraget var bygget op på en morsom dejlig måde, og indtykket var at alle gik hjem med noget i rygsækken.
 - Jeg vil aldrig glemme, hvorfor det er godt med magnesium og selen, som Lise Faurschous Hastrup bla. sagde, så er der lavet store plakater fra politiet, hvor der står “Husk selen“.
 - Vi gik hjem med en foderplan, som hun gjorde meget ud af, vi altid laver til vore dyr, men glemmer at lave det vigtige til os selv. Vi skal glemme alle kure og spise efter den tallerken med opdeling som på billedet! og det er lavet som et Ø, da vi skal spise økologisk, fortæller Ulla Broch.
 - Aldrig raffinerede olier, og husk at stege i smør. Ja, jeg kan kun anbefale at I selv engang hører foredraget, slutter Ulla Broch på Søvind Bibliotek og Brugernævnets vegne.

yesFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!