Velbesøgt loppemarked i Gedved

Velbesøgt loppemarked i Gedved
22. 06 2020
Denne søndag, 21. juni, var der stort loppemarked på Vestervej i Gedved, hvor man solgte masser af lopper og overskuddet skal være med til at finansiere den nye hal i byen.

Der var ingen tvivl om at arrangørerne havde det gode vejr på deres side og var også tydeligt, da de første købelystne gæster stod klar 40 minutter, før åbningen søndag.

Der måtte kun være 50 besøgende ind på loppemarkedet ad gangen og antallet havde man helt styr på. Ved at have 50 røde skruelåg i en skål kunne man lægge et låg over i en anden skål, hver gang der blev lukket en gæst ind på loppemarkedet. Alle gæsterne blev markeret med røde skruelåg, stadeholdere og medhjælpere med orange, og pressen og politiet fik tildelt en lyseblå.

Alle blev lukke ind i højre side, men skulle lige tage et enkelt pumpetryk fra spritdispenseren og når indkøbene var overstået, var der udgang i venstre side. Det var meget lavpraktisk, men det virkede efter hensigten.

Der kom løbende tilbagemeldinger på salgstallene og at dømme på arrangørernes ansigter var var salget mere end tilfredsstillende. Da loppemarkedet lukkede, kunne man forsætte på den modsatte side af vejen ved det lille gadekær, hvor en gammel forening i byen er taget ud af mølposen – der er tale om Gedved Marineforening, som blev ”opfundet” da man skulle bygge den nuværende Gedvedhal.

Kildall

smiley Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook