Velbesøgt Nytårskur på Horsens Kunstmuseum

Velbesøgt Nytårskur på Horsens Kunstmuseum
10. 01 2014

Omkring 700 borgere repræsenterende alle dele af Horsens Kommune var til Nytårskur på kunstmuseet i tirsdags. Rammen om nytårskuren er ideel, men deltagerantallet har efter borgmester Peter Sørensens opfattelse nået det maximum, som kunstmuseet kan rumme. Heri må man give borgmesteren ret.
 Men deltagerne fik alligevel en hyggelig aften ud af kuren, og borgmesterens orientering om Horsens by og kommune blev præsenteret professionelt og velformuleret og afbrudt af videoklip, der underbyggede talens indhold. Den nyeste teknik var anvendt, både tekstmaskine, der rullede manuskriptet op på de gennemsigtlige glasplader foran borgmesteren, samt storskærme i sidelokalerne, da alle ikke kunne være i hovedsalen. En enkelt gæst blev utilpas i trængslen, men ellers blev borgmesterens tale om blandt andet planerne for fremtiden, hilst med lydhørhed og bifald.
 Et af videoindslagene omhandlede en ung, initiativrig forretningsmand, der havde udvidet sit bageri i Hovedgård til en stor forretning med 3 udsalgssteder og et stort bageri på det nye butikstorv i Hovedgård. Bagermester Henrik Kjær med konen Mette kunne overvære Henriks optræden på storskærm omgivet af 700 Horsensborgere.
 Efter borgmester Peter Sørensens visioner for Horsens Kommune var der canapeer og drikkevarer og almindelig hilsen på og hyggesnak, og blandt gæsterne var der flere fra den gamle Gedved Kommune, bl.a. tidligere borgmester Ejgil W. Rasmussen, der også fik lejlighed til at hilse på et nyvalgt kommunalbestyrelsesmedlem og tidligere Hovedgård dreng, Dan Ingemann Jensen.
 Der er ingen tvivl om, at deltagerne i Nytårskuren har en hyggelig aften, hvor der er mulighed for at hilse på samarbejdspartnere og bekendte og i øvrigt blive orienteret om, hvad der rører sig i Horsens Kommune.
 Videoindslaget med bagermester Henrik Kjær kan iøvrigt ses på www.oestbirk-avis.dk hvor du også kan læse borgmester Peter Sørensens nytårstale.
bogo

Sorry, you need to install flash to see this content.