Velvære og sundhed hos Flora i Stenbjerg

Velvære og sundhed hos Flora i Stenbjerg
08. 11 2017
Flora Goupil tilbyder flere former for behandling hos Bio Klinik

Flora Goupil er ikke et nyt ansigt i lokalområdet. Det er 14 år siden hun flyttede til Stenbjerg ved Sattrup. Flora har en fransk baggrund og opvækst, men kom til Danmark som 20-årig. Hun har hele livet interesseret sig for (alternativ) behandling og helse, og har siden sine unge år arbejdet på et hobbyplan med massage, samtale og hårfjerning.
 I 2015 åbnede Flora sin virksomhed, Bioklinik, og tilbød hårfjerning med voks, for både mænd og kvinder. Som en mere wellnes ting udfører hun også skæg-barbering for mænd. Her kan man ligge ned og slappe af til sin barbering, som bliver en meditativ oplevelse, og bagefter mærke en dejlig ren og glat fornemmelse i ansigtet.
 I 2016 kom der et nyt tilbud fra Bioklinik. Flora afsluttede sin uddannelse som biodynamisk kraniosakral terapeut og laver nu behandlinger i dette felt. Markedsføringen som har indtil nu været gennem facebook og fra mund til mund, er nu kommet til et sted, hvor annonceringen af Bioklinik, og de behandlinger man bliver tilbudt, vil blive større og tydeligere, for at kunne nå flere i lokalområdet.
 Gennem de sidste par år har Flora udvidet sit fundament og udviklet en større palette af tilbud indenfor alternativ behandling. Hun er startet på en et-årig uddannelse til kropsterapeut hos Totum i Århus, og bruger allerede teknikkerne som et supplement til Biodynamisk kraniosakral terapi. Denne kraniosakral terapi udgave er en meget stille behandlingsform, som henvender sig til kroppen gennem kroppens energier, mens at kropsterapien er en mere aktiv behandlingsform, som søger at hjælpe gennem stræk og massage. Lige nu får man en halv times gratis kropsterapi med, ved bestilling af en Biodynamisk kraniosakral terapi-behandling hos Bioklinik.

Intimvoksning til mænd og kvinder
Paletten af behandlinger spænder således bredt. Samtalepartner og undervisning af par i massage er også muligheder.
 - Nogle mennesker kan have brug for en uvildig at betro sig til, jeg har ikke nogen uddannelse på området, men et langt livs erfaringer og min menneskeindsigt at trække på. Der ligger en forløsning i at et andet menneske lytter opmærksomt til dig, uden at ville behandle dig som hos en psykolog, siger Flora. På Biokliniks hjemmeside er der eksempler på hvad et spørgsmål kunne være, til en samtale. Men det er bare eksempler, og emnerne kan være mangfoldige.
 Hårfjerning med voks er også blandt tilbuddene hos Bioklinik. Her fjernes hårrødderne og efterlader huden silkeblød i 4 til 5 uger.
 - Hårene fjernes igen når de har en længde på ca. 5 mm. Specielt ”intimvoksning” er en lille ekspanderende niche, forklarer hun. Her oplever kunden nærvær i behandlingen, som naturligvis også i høj grad drejer sig om tillid til behandleren. Intim voksning, også kaldet Braziliensk eller Hollywood, er for mange grænseoverskridende første gang. Både mænd og kvinder sætter pris på en fortrolig og uhøjtidelig stemning samt en omhyggelighed, som er kendetegn for Floras arbejde.
 Fordelen ved hårfjerning med voks er, at man er hårfri i ca 14 dage og hårene er blødere og lysere, når de begynder at komme frem igen.
 Flora Goupil lægger ikke skjul på sine franske rødder. Hun har boet i Danmark i 25 år, og har stor erfaring i omgang med mennesker bla. via arbejdet som pædagog indenfor autisme. Hun er også uddannet ved Karsten Munk Akademiet. En uddannelsen som giver adgang til RAB-godkendelse (Registreret Alternativ Behandler), og som har givet Flora et dybt indblik i kroppens helbredende mekanismer og samspillet mellem krop og psyke.
 - Jeg har tilegnet mig en forståelse for hvordan forskellige livssituationer påvirker ens indre balance og livsglæde, siger hun.
 Ved et besøg på Biokliniks hjemmeside - www.bioklinik.net - kan man under Biodynamisk kraniosakral terapi finde hvad der er muligt at behandle, hvis man har ondt i kroppen, og ikke kan finde lindring. Det kan feks være hovedpine, muskelsmerter, stresssymptomer, søvnbesvær, koncentrationsbesvær, indlæringsproblemer, autisme, kæbespændinger, piskesmæld og hjernerystelse. På hjemmesiden kan du også læse om hårfjerning og samtale samt tage kontakt til Flora. Kontakt foregår på hjemmesiden eller på sms på tlf 53 11 43 19 til tidsbestilling.
 Bioklinik har også en Facebook profil hvor der annonceres blandt andet om tilbud og ferie.
winkGiv Østbirk Avis Østjydsk Avis et like her, så får du nyhederne på Facebook!