Vennerne hjælper bredt

Foto fra Tour De Gedved 2019 (Arkivfoto)
Foto fra Tour De Gedved 2019 (Arkivfoto)
Vennerne hjælper bredt
01. 12 2019
- Vi yder støtte til mange forskellige foreninger i lokalområdet, fortæller formanden for Gedved Idrætsforeningers Venner Thomas Lindholt Brodie, og han forklarer videre: - Vi har f.eks. blandt andet støttet Team Gedved (cykling), Gedved IF, Gymnastikforeningen Gedved, og vi har ligeledes ydet støtte til private, hvis deres børn har skullet deltage på fodboldskole eller lignende. Så vi dækker bredt i vores område. Vi er selv arrangører af Tour de Gedved, hvor vi har børn og voksne ude og cykle på 3 forskellige ruter. 1 for de små, 1 for de mellemstore og 1 for de store samt voksne.

Formanden for Gedved IF Anders Schou Vigild siger:

- Vi søger støtte til vores børneidræt, det kan være overtræksdragter til vores trænere eller tilskud til stævnedeltagelse for vores børne- og ungdomshold. Vi har ca. 400 medlemmer og her af er flertallet børn og unge. Så derfor er vi glade for VENNERNE.

Formanden for Team Gedved Lars Overgaard Bohlbro er også glad for VENNERNE:

- Vi har fået to mountainbikes, som vi bruger som lånecykler til børn og unge, der kommer og måske vil prøve at køre med os. Vi har fire børnecykler, som man kan låne og prøve kræfter på, så man kan finde ud af om det er en sport for dem. Vores børn kan komme i skoven på tur om søndagen til træningen, og ellers har vi vores bikepark, der ligger på Lykkebjergvej. Vi er ca. 100 medlemmer, og her af er der ca. 30 børn. Vi forsøger også at lave nye træningshold og andre holdformer, for vi vil gerne være med til at udvikle vores nuværende medlemmer, men også være åben overfor andre tiltag og ideer, så vi kan dække bredden, så der er noget for alle.

Det kan godt betale sig at tanke hos SuperBrugsen i Gedved. Nu har Gedved Idrætsforeningers Venner modtaget godt 35.000 kr. plus evt. moms for det seneste år.

Pengene har OK’s kunder sparet op til klubben ved at tanke på deres OK Benzinkort. Når man vælger at knytte sit benzinkort til sponsoraftalen, støtter man gratis med et øre beløb for hver liter brændstof, der tankes på kortet. Det koster med andre ord ikke kunden ekstra at tanke, da det er OK og SuperBrugsen i Gedved, der udbetaler pengene.

Op til 15 øre for hver liter

OK arbejder løbende på at udvikle sit sponsorkoncept. Sponsoraftalen med den pågældende klub eller forening kan i alt opnå 15 øre i støtte for hver liter, bilisten tanker. Der er først og fremmest 5 øre for at tanke brændstof. Men også 5 øre for samme liter brændstof, hvis bilisten er el-kunde i OK og yderligere 5 øre, hvis man har mobiltelefoni hos OK. På den måde kan man faktisk støtte lokalsporten med i alt 15 øre, hver gang man tanker en enkelt liter brændstof.

Lokale aktiviteter er OK

OK har i en lang årrække støttet mange forskellige sportsaktiviteter i Danmark, herunder lokalsporten. ”Vores tankstationer spiller en rolle i lokalsamfundet, og derfor er det naturligt at give noget tilbage til lokale klubber og foreninger. Lige nu har mere end 1.600 foreninger fordelt over hele landet en sponsoraftale med OK,” siger Anders Knudsen, salgsdirektør i OK.