Vestbirk Naturbørnehaves cykelsæson skudt i gang

Vestbirk Naturbørnehaves cykelsæson skudt i gang
06. 09 2015

Årets Tour de France er vel overstået. Vueltaen er i fuld gang og Vestbirk Naturbørnehave har netop taget hul på en ny cykelsæson.
 - Vi har sendt årgang 2009 videre i skole og en ny gruppe er rykket op og er blevet ”de største”. Det indebærer bl.a. at børnene ca. hver anden fredag, så længe vejret tillader det, får tilbud om at komme på cykeltur ud i det fri. Og det betragtes virkelig som et privilegie at være blevet så stor, at man må deltage. Nogle børn har øvet intenst i sommerferien for at være klar og fit for fight til sæson start, siger Truller Lilmoës.
 Og endelig oprandt dagen. Børnene mødte op fra morgenstunden medbringende egen cykel, cykelhjelm og trimmede lægge- og de var klar. De pakkede deres turrygsæk, blev iført traffikvest og i fin form og med utrolig godt humør indtog de naturstien. Vel ankommet til den i vide kredse berømte, ”Genfundne Bro” spiste de deres madpakker og hyggede sig, inden de vendte næsen hjemad.
 - På hjemturen blev de overrasket af et gigantisk regnskyl, men der skal mere til at slå  vores ”storegruppe” ud, tilføjer leder Truller Lilmoës.
 - For husk vi har vikingeblod i årene!

enlightenedBliv ven med Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!