Vigtigt med frivillige hjælpere

Rasmus Winther, SuperBrugsen Østbirk og formand for Østbirk IF Jens Norup Simonsen sammen med de aktive håndboldpiger ved OK’s aktiviteter i SuperBrugsen fredag - og den rare gavecheck.
Rasmus Winther, SuperBrugsen Østbirk og formand for Østbirk IF Jens Norup Simonsen sammen med de aktive håndboldpiger ved OK’s aktiviteter i SuperBrugsen fredag - og den rare gavecheck.
Vigtigt med frivillige hjælpere
08. 12 2017
38354 sponsorkroner til Østbirk IF

- Vi har ca. 1.300 medlemmer og her af er flertallet børn og unge, så vi har nok at bruge vore sponsorkroner til, fortæller formanden for Østbirk IF Jens Norup Simonsen, og han forklarer videre:
 - Vi fordeler vore sponsorkroner blandt de afdelinger som yder hjælp for foreningen, og det er primært til ungdommen vi yder støtte. Vi er rigtige glade for aftalen, som er med til at vi kan holde kontingentet nede på et niveau, så alle kan deltage. Men ellers yder afdelingerne støtte til ture og indkøb af rekvisitter, og så støtter vi også vores årlige fest for de mange frivillige, som vi absolut ikke kan undvære. Så det fortjener også at blive værdsat.
 Det kan godt betale sig at tanke hos SuperBrugsen i Østbirk. Nu har Østbirk IF modtaget godt 38.000 kr.
 - 25.000 kr. er vores hovedsponsorat til ØIF, der bl.a. inkluderer at hjælpe OK-aktiviteter i løbet af året, resten er beløbet fra sponsordagen i september, siger uddeler Kenneth Jespersen.
 Pengene har OK’s kunder sparet op til klubben ved at tanke på deres OK Benzinkort. Når man vælger at knytte sit benzinkort til sponsoraftalen, støtter man gratis med et øre beløb for hver liter brændstof, der tankes på kortet. Det koster med andre ord ikke kunden ekstra at tanke, da det er OK og SuperBrugsen i Østbirk, der udbetaler pengene.

Tank 1 liter og støt din klub 3 gange
OK arbejder løbende på at udvikle sit sponsorkoncept. Som noget nyt får klubben nu 6 øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist også køber el hos OK. Og yderligere 5 øre pr. liter, hvis bilisten også har mobiltelefoni hos OK. På den måde kan man støtte sin lokale forening/klub med i alt 18 øre, hver gang man tanker en enkelt liter brændstof.

Lokale aktiviteter er OK
OK er med på banner og gulv, når landsholdene kæmper for guld til Danmark. Men udover eliten har OK også gennem en lang årrække støttet lokalsporten.
 - OK tankstationerne spiller en rolle i lokalsamfundet, derfor er naturligt for os at støtte lokalsporten. Lige nu har mere end 1.300 foreninger over hele landet en sponsoraftale med OK, siger Salgsdirektør hos OK Anders Knudsen.

yesFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!