Vild med seniordans på Horsens Ny Teater

Vild med seniordans på Horsens Ny Teater
01. 02 2018

På utallige opfordringer har Seniorteatret sat et dansearrangement på programmet, så nu omdannes Store Sal på Horsens Ny Teater til ægte ”Ballroom”. Gæsterne kan vælge at starte aftenen med en lækker buffet.

Kridt danseskoene
Mange har efterspurgt et dansearrangement hos Seniorteatret. Og nu er det her!
 Lørdag den 17. februar spiller Horsens Bigband op til Ballroom dancing i den smukke Store Sal på Horsens Ny Teater. Salen bliver bygget om til en ægte danserestaurant med opdækkede borde og dansegulv.
 De fysiske og musikalske rammer er dermed sat til en skøn aften i dansens tegn. Man bliver glad af at danse – og nu er der ingen undskyldning for ikke at gøre det. Det bliver en aften med lystig dansemusik og masser af mulighed for at få luftet danseskoene. Og når de dansende fødder trænger til en pause, står danserestaurantens borde og stole klar til at give lidt aflastning. Man er naturligvis også velkommen til at sidde ved bordene og bare nyde musikken, hvis man ikke har lyst til at danse.
 Gæsterne kan vælge at starte aftenen med en lækker buffet. Buffeten åbner kl. 18.00, så der er god tid til at spise, inden der spilles op til dans kl. 20.00.
 Billetter til både buffet og dansearrangement kan købes på nettet og i billetsalget på Horsens Ny Teater.

yesFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!