Vind en bog: MIT NAVN ER VIKTOR af Marianne Monteau

Østbirk Avis Østjydsk Avis trækker lod om 2 x 1 bøger, MIT NAVN ER VIKTOR, som er skrevet af Marianne Monteaus. Bogen er tredje bind i Marianne Monteaus krimiserie om politiassistent Lucy Kiehl. Det er en bog om håb og sorg, og om drømme, der brister.

Du deltager i konkurrencen ved at udfylde denne kupon. Konkurrencen slutter og vinderne findes fredag den 27. marts kl. 12.00. Vinderne får besked på mail.


 

MIT NAVN ER VIKTOR

Ny krimi om det, der betyder allermest, når livet står på spil, nemlig familien.

En sen aften i november bliver Bernt Thaulow, en kendt byggematador, skuddræbt på klos hold på sin egen terrasse. I liebhavervillaen på Frederiksberg bliver der stjålet sølvtøj og en mobiltelefon, men er det et røveri, der er gået helt galt, eller ligger der andre motiver bag mordet?

Politiassistent Lucy Kiehl er udlånt til Københavns Politi. Hun var så småt på vej tilbage til Aarhus, men bliver hurtigt involveret i skuddrabet og i byggematadorens komplicerede familieforhold. Forhold, som gemmer på flere hemmeligheder og sorger, end man umiddelbart skulle tro.

Lucy og hendes kolleger må arbejde i døgndrift for at løse mysteriet om mordet på den magtfulde mand, mens glansbilledet af den ellers så vellidte familie krakelerer. For hvem var egentlig Bernt Thaulows venner? Hvem var hans fjender? Og kan man regne med, at morderen ikke slår til igen?

 


 

Om forfatteren

Marianne Monteau (f. 1965) bor i Kgs. Lyngby og har i mange år arbejdet som læge. I 2018 besluttede hun sig for at bruge al sin tid på at skrive bøger, og begyndelsen på hendes forfatterskab er den populære krimiserie om den stædige arbejdshest, politiassistent Lucy Kiehl fra Aarhus.

Kontaktinformation

For at deltage i denne konkurrence bedes du udfylde nedenstående med dine kontaktinformationer