Vinterferie på Horsens Ny Teater

Vinterferie på Horsens Ny Teater
05. 02 2018

Horsens Ny Teater forkæler de yngste gæster med to forestillinger i vinterferien. De allermindste kan opleve forestillingen Musik & Motorik med masser af bevægelse og gode sange, mens de lidt større børn kan nyde fortællingen om Peter Pan om drengen, der ikke ville være voksen.

Musik & Motorik
Dagens motion er sikret, når børn og voksne sættes i sving til musikken fra to professionelle musikere. Den højenergiske motorikvejleder Sigurd sørger for at få gang i hver en celle i kroppen og kommer rundt om de mest basale motoriske sanser i løbet af koncertens 45 minutter.
 Tag øvelserne og musikken med hjem i stuen! Musik og motorik er ufattelig vigtigt for dit barns udvikling, og både musik og øvelser er tilgængelig i Musik & Motoriks app Babymotorik & Sang.
 Koncerten anbefales for de 3-6-årige og deres voksne.

Peter Pan
Peter Pan flyver ofte hjem til Wendy og hendes brødre, John og Michael, for at sidde og lytte ved det åbne vindue i børneværelset, når de får fortalt eventyr af deres mor. En aften bliver Peter opdaget af Wendy, og han lokker hende og brødrene til at tage med til Ønskeøen. Det bliver et uforglemmeligt eventyr for Wendy og hendes brødre, hvor de møder Klokkeblomst, De glemte drenge, glubske krokodiller og ondskabsfulde pirater – Ønskeøen har det hele.
 Folketeatrets fortolkning er lagt i hænderne på Moqi Simon Trolin og komponist Anders Ortman. Skuespiltruppen består af Lars Bom, Michael Slebsager, Kristian Boland, Ole Boisen, Christel Stjerneberg, med flere. Også Mille Gori, som børnene kender fra Ramasjang vil være at opleve på scenen.
 Peter Pan er anbefalet for børn fra 6 år. Der er kun få billetter tilbage til forestillingen.
 Musik & Motorisk fredag den 16. februar kl. 10.30 og Peter Pan søndag den 18. februar kl. 16.00 i store sal begge dage.

yesFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!