VM-fest i Horsens

Danmarks første VM-kamp mod Peru vises live på storskærm på Søndergade i Horsens. Foto: DBU.
Danmarks første VM-kamp mod Peru vises live på storskærm på Søndergade i Horsens. Foto: DBU.
VM-fest i Horsens
08. 06 2018
Der fløjtes op til fodboldfest, når Danmarks første VM kamp vises på storskærm i Horsens lørdag den 16. juni

Der er lagt op til den helt store VM fest i Horsens, når Danmarks første VM kamp mod Peru vises live på storskærm på Søndergade, og hele gågaden fyldes med pynt, fest og sjove aktiviteter for store og små.

Fodboldfest, musik og oplevelser
Dagen igennem kan du varme op til den store fodboldkamp med forskellige fodbold-oplevelser på Søndergade og Torvet.
 Allerede fra om formiddagen kan du bl.a. pynte din helt egen VM cupcake i de helt rigtige fodboldfarver eller få malet de obligatoriske dannebrogsflag på kinderne, så du er klar til fodboldfest.
 På dagen stiller DBU op med forskellige boldspilsaktiviteter, hvor du kan teste skudfidebs styrke i DBU’s Speed Cage, som måler hastigheden på dit skud, eller udfordre venner og familie til en fodbolddyst på pannabanen - et lille fodboldbur.
 Trænger du til et ekstra skud fodboldstemning, så kig forbi Kuben hvor det lokale band JustOneTrio spiller alle de kendte fodboldhits live kl. 11.30 og 14.00.
 På repertoiret er en lang række klassikere kendt fra fodboldens verden, bl.a. Re-sepp-ten, Big Boys in Red and White, En For Alle og Danmarks Drenge.
 JustOneTrio blev dannet til Horsens All Stars i år, og består af Søren Just på guitar og vokal, Jakob Bjerg Grønborg på trommer og Søren Mandrup på guitar og vokal. Lørdag den 16. juni har bandet allieret sig med ekstra forstærkning i form af Christoffer Sahil Mouritsen på keyboard og Lennie Gyldenkrone, som den kvindelige vokal.

Storskærmsvisning på Søndergade
Når kampstart nærmer sig, kan du tage plads foran storskærmen ved Kuben, og være med til at heppe på de danske fodboldhelte, når de går i aktion mod Peru.
 Hele kampen inkl. optakt vises live på storskærm fra kl. 17, hvor du også kan forsyne dig med de traditionelle pølser og øl både før og under kampen.

Fodboldfesten fortsætter
Lørdag den 16. juni er blot startskuddet til fodboldfejringen i Horsens. Fodboldfesten fortsætter nemlig ugen efter, hvor DBU præsenterer DBU Tour på Søndergade fredag den 22. og lørdag den 23. juni.
 Hér kan du bl.a. opleve VM i straffe fredag fra kl. 16-21, mens lørdag er fodboldens Dag, hvor du kan spille streetfodbold på Søndergade, drible dig gennem forhindringer, deltage i konkurrencer og meget andet.
 Som afslutning begge dage vises dagens VM kampe på storskærm ved Kuben.