Egebjergpiger U14 kvalificerer sig til superligaen

Egebjergpiger U14 kvalificerer sig til superligaen
07. 11 2019
Med en sejr over FC Kolding Nord, satte Egebjerg IF's U14-piger onsdag aften punktum for en fantastisk efterårssæson.

Med sejren vandt holdet ikke bare suverænt deres Liga 1-række, men kvalificerede sig også til forårets Liga 1A, en eliterække for de 8 allerbedste jysk-fynske hold. Det betyder at Egebjerg Stadion i foråret, kommer til at lægge baner til kampe mellem Egebjerg IF og Aab, Silkeborg IF, Fortuna Hjørring, FC Thy, KoldingQ og andre, meget større klubber.

Det er simpelthen en kæmpe præstation, fortæller en af holdets trænere Martin Thomsen. Men vi glæder os faktisk endnu mere over, vi har kunnet fastholde balancen mellem elite og bredde, så vi i efteråret har kunnet stille med 11-mandshold i både Liga 1 og Liga 3.

Det vigtigste for os, er at der altid, uanset niveau og ambitioner, er plads til glade fodboldspillere i Egebjerg IF. At vi samtidig har kunnet udvikle 7 spillere på en årgang der bliver udtaget til DBU's talenthold, og et førstehold der kvalificerer sig til Liga 1A, det er vi selvfølgelig meget stolte over.

Martin Thomsen fortæller at holdene allerede er i gang med forberedelserne til foråret. Der er planlagt udendørs træning hele vinteren, kampe i vintertræningsturneringen, fysisk træning og sjov i svømmehallen, træningsweekender, og til foråret, en tur til et stort stævne Sverige. Og, betoner han, der er altid plads til flere piger, der har lyst til at være en del af de mange oplevelser.