Læserbreve

03/25/2020
Vi bevæger os i en tid med vidtrækkende udfordringer og konsekvenserne deraf, og hvor vigtigheden i, at alle løfter i flok, er altafgørende.
03/25/2020
Så kom vor tids pest, Corona. For nogen var det ventet, for andre som en overraskelse, virussen, som fulgte de danske rejsende fra Østen og skisportsstederne i Europa.
03/23/2020
Nu er de kommende ansøgere til gymnasierne i Aarhus og omegn kendte og kun 16 elever har søgt ind på regionens nye STX-tilbud på Aarhus Tech på Dollerupvej i Aarhus C. For andet år i træk er der ikke ansøgere nok til bare at oprette en enkelt klasse på det nye tilbud. I stedet for at tvangsflytte elever til 3 nye STX-klasser på Aarhus Tech, bør man i stedet droppe dette tilbud. Så kan man lade eleverne gå på de populære gymnasier i Aarhus. Det giver ingen mening at fyre lærere på populære og velfungerende gymnasier og flytte elever og lærer ned på Dollerupvej.
03/12/2020
Et flertal i region Midtjylland har vedtaget kapacitetslofter på gymnasierne i Aarhus og omegn. Flere populære gymnasier er blevet beskåret endnu en klasse for andet år i træk.
03/09/2020
De foreløbige tal for 1. prioritetsansøgninger tyder på, at over 400 elever ikke kommer ind på drømmegymnasiet i Aarhus og omegn. Flere hundrede elever skal flyttes til Aarhus gymnasium (Det gamle Langkær og det nye Aarhus Tech) eller Viby, der skal have 8 klasser og dermed blive et at Aarhus største gymnasier.
03/05/2020
Her til aften så jeg Enhedslistens Rosa Lund i TV2 NYHEDERNE. Frelste Rosa mente i ramme alvor, at den danske stat skulle hjemtage en etnisk dansk-islamisk konvertit.
02/28/2020
Vi har brug for alle de sygeplejersker vi kan få. Og i Dansk Folkeparti støtter vi, at alle sygeplejersker får ret til fuld tid. Men samtidig skal der også i fremtiden være plads til, at man kan gå på deltid og ansættes i en deltidsstilling, hvis man ønsker dette. Der kan nemlig være mange gode grunde til, at man i en periode af sit liv ønsker en deltidsstilling.
02/25/2020
Det er på tide at Horsens kommune tager et større ansvar - og tænker mere langsigtet.
02/19/2020
Som bekendt har et flertal udenom DF sparet sølle 3 mio. på TV på patientstuerne på det nye supersygehus i Gødstrup. Så de indlagte patienter må nu ligge og kigge på en tom væg fremfor at kunne se TV på enestuerne.
02/16/2020
Der er noget der er større end en selv. Der er så meget af principiel karakter i denne partihoppersag om Birthe Knudsen, der vil beholde sin udvalgsposter trods partiskifte.