Et kram i et krus

Et kram i et krus
16. 05 2019
Der var allerede stimlet imponerende mange mennesker sammen i Horsens Midtby for at byde Dansk Folkepartis formand, Kristian Thulesen Dahl, velkommen. Dagens program blev indledt med en visit på regionalhospitalet i Horsens, hvor partiformanden blandt andet besøgte akutafdelingen og fødeafdelingen. Her blev der også tid til at samtale om, hvordan man kan lette arbejdspresset for sygeplejersker og øvrige personalegrupper.

Fra hospitalet gik turen videre til Søndergade-torvet, hvor rigtigt mange besøgende allerede havde benyttet sig af gratis specialkaffer og lune kanelsnegle fra Kristians kaffebar. Her var man rørende enige om at nikke til mundheldet: Kaffe er et kram i et krus. Og så var der ellers lagt op til Politisk debat med stort ”P”. Lokale DF’ere deltog. Det gjorde også de lokale folketingskandidater Michael Nedersøe - Favrskovkredsen, Steffen Daugaard - Hedenstedkredsen, Hans Kristian Skibby - Horsenskredsen, Claus Kvist Hansen - Randers syd kredsen og Steen Thomsen - Aarhus vest kredsen var med. Så der var politik på alle hylder.

Dagen i Horsens blev sluttede af med stegt flæsk på Dollys Diner, der er kendt for at servere klassisk dansk køkken. Heriblandt aftenens menuvalg: Valgflæsk ad libitum.

Dermed sluttede dagen, som den begyndte, med lidt til maven og ganen.