Flot sundhedsdag i Egebjerg

Flot sundhedsdag i Egebjerg
11. 11 2019
På aktivitetscentret Egebakken var der fredag Sundhedsdag der kunne betegnes som et tilløbsstykke. Allerede fra starten var der fyldt på p-pladserne udenfor og indendørs var der kø ved de fleste af staderne.

Det helt store tilløbsstykke var influenzavaccinationen som blev foretaget af personale fra Horsens Søndergade Apotek. Ved bordet med skiltet Hjerteredderkursus sad Max Strunge og hvervede deltagere til et meget vigtigt kursus. Max var selv tidligere udsat for hjerteanfald og takke været en hurtig indsats med blandt andet hjerteredning, kunne han sidde ved bordet og smile til de mange gæster på aktivitetscentret.

En anden populær stand var den mobile optiker som havde masser af brillestel med og her kunne man få foretaget synsprøve. Ved siden af var fysioterapeuterne fra Vital Horsens placeret med en romaskine, hvor man kunne få testet hvor mange meter man kunne ”ro” på tid. Det er en aktivitet som hurtigt får pulsen op, hvilket er godt for hjerte og kredsløbet.

Der blev vaccineret 94 og der blevet tilmeldt godt 40 på hjerterrederkursus fordelt på 5 hold. Det er muligt stadig at blive tilmeldt til hjertereddderkursus ved henvendelse til Aktivitetsmedarbejder Dorte Strunge Egebakkens Aktivitetscenter dhs@Horsens.dk eller på Tlf. 24959024. Første kursus er i uge 47.

Kildall

smiley Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook