Forbrugervalg til bestyrelsen i Horsens Vand

Forbrugervalg til bestyrelsen i Horsens Vand
12. 11 2019
Kunderne i Horsens skal vælge to repræsentanter til bestyrelsen i Horsens Vand A/S. Forbrugervalget afholdes hvert fjerde år, og første fase af valget begyndte den 7. oktober, hvor interesserede havde mulighed for at melde sig som kandidat til bestyrelsen ved Horsens Vand.

Det benyttede nedenstående sig af, og det er to af dem, som du nu har mulighed for at stemme ind i bestyrelsen:

-Jørn Christophersen
-Klaus Kristian Jensen
-Leif Linnegaard Madsen
-Ove Steen Nielsen
-Ove Kjærgård Nielsen
-Per Svendsen
-Nick Raaholdt Sørensen

Du kan på valgportalen via www.samn.dk læse meget mere om hver enkelt kandidat.

Kunderne afgør valget

For at kunne stemme skal man have et direkte kundeforhold, og det vil sige, at man skal modtage en regning fra Samn Forsyning, som udsendes på vegne af Horsens Vand. Hver kunde har 1 stemme, uanset hvor mange kundeforhold man har med selskabet. Virksomheder i forsyningsområdet har også én stemme hver.

Alt foregår elektronisk

Det er Samn Forsyning, der varetager hele valghandlingen på vegne af Horsens Vand.

Forbrugervalget foregår elektronisk via NemID, og valgportalen kan tilgås via www.samn.dk, hvor kunderne i perioden fra den 1. til 21. november 2019 kan afgive deres stemme.

Hvis man ikke har NemID, har man mulighed for at stemme på anden vis. Læs mere på hjemmesiden eller kontakt Samn Forsyning.

Resultatet af valget bliver offentliggjort i slutningen af november.

Yderligere oplysninger om Forbrugervalget kan fås ved henvendelse til Samn Forsyning ApS på tlf. 76268700 Læs mere på www.samn.dk/valg2019

Horsens Vand A/S indtrådte i 2017 i serviceselskabet Samn Forsyning ApS sammen med Odder Spildevand A/S. Samn Forsyning ApS håndterer drift og administration af spildevandet i Odder og Horsens kommuner samt drikkevandet i en stor del af Horsens Kommune for selskaberne Horsens Vand A/S og Odder Spildevand A/S. Hvert selskab har egen bestyrelse.