Gedved Kulturdage

(Arkivfoto)
(Arkivfoto)
Gedved Kulturdage
20. 09 2018
Gedved Kultur- og Medborgerhus – Seminariet” - er klar til en ny omgang ”Gedved Kulturdage”, der afvikles i dagene 3. – 7. oktober.

Der er denne gang flere nyheder på programmet. Brætspil og e-sport er nye aktiviteter i huset og indgår naturligvis i programmet, hvor interesserede kan afprøve deres færdigheder som spillere - enten ved det traditionelle spillebord eller ved computeren.

Kulturdagene starter onsdag aften, hvor der er åben øveaften med Steve Cameron og Horsens Gospel Choir. Alle interesserede inviteres til at synge sammen koret denne aften. Ligeledes onsdag aften er der foredrag ved Poul Marcus om Gudenåenes historie, arrangeret af biblioteket. Poul Marcus har gennemfotograferet Gudenåen, dens fortidsminder, kanalisering, træksti og naturlige slyngninger.

Torsdag aften er der besøg af Kim Sjøgren, der spiller og serverer små anekdoter. Inden koncerten bydes der på den traditionelle koncertbuffet i Café og Restaurant Schmidt.

Fredag er der italiensk aften. Gedved Vinklub inviterer på smagning af italienske vine under mottoet ”Giro d’Italien” Alle er velkomne, men tilmelding er nødvendig på www.gedved-vinklub. Restauranten byder på italiensk menu, der kan indtages inden vinsmagningen. Tilmelding nødvendig.

Lørdag åbner Gedved Kunstforenings efterårsudstilling med udstillinger af Ulla Bendix, Mette Glassy, John S. Madsen, Ellen Margrethe Møller, Grethe Mosegaard, Jan Kragsig Pedersen, Strube Keramik, Willy Wegner og Marianne Vigholt. Der er fernisering kl. 11 og derefter serveres der den traditionelle lørdagsbruch i restauranten.

Lørdagen byder også på bibliotekets bogsalg, brætspil og e-sport. Lørdag aften er der ”Fredagsbar”, hvor der som noget nyt er levende musik med ”Baretten”. som sædvanligt er lagt op til en hyggelig uformel aften.

Søndag er der igen åbent hos Gedved Kunstforenings efterårsudstilling og der serveres søndagsbruch i Café og Restaurant Schmidt.
Bag kulturdagene i Gedved står Seminariet – Gedved Kultur- og Medborgerhus samt de kulturelle foreninger, der er knyttet til huset.

Se nærmere om programmet på ”kulturdage-gedved.dk”. Arrangementet støttes økonomisk af Horsens Kommune.

smiley Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook