God mad og musik er et hit

Berit Iversen, Restaurant Møllebæk, Gedved
Berit Iversen, Restaurant Møllebæk, Gedved
God mad og musik er et hit
18. 10 2019
På Restaurant Møllebæk i Gedved er man klar til den kommende højsæson og i år prøver man at gøre den gode mad ekstra lækker, og krydrer med lækker livemusik.

Avisen har sat Berit Iversen stævne i Restaurant Møllebæks lokaler i Gedved, og der er tomt og stille i lokalerne som bare står og venter – i stilhed før storm – på at de sultne gæster skal komme nyde den gode traditionelle mad som stedet serverer.

- Tidligere ejere har haft levende musik på programmet, men på et tidspunkt udgik det ligeså stille. Men jeg synes vi skulle prøve at få musikken ind i igen. Heldigvis kender jeg flere musikere som gerne vil spille på Møllebæk og nu prøver vi om det falder i gæsternes smag, fortæller Berit Iversen.

Restaurant Møllebæk er kendt for deres Stegt Flæsk Ad Libitum, og næste gang 6. november kommer det lokale orkester Las Quvos, som er fire gæve gutter som har spille musik hele deres liv. Stilen er afslappet, tilbagelænet jazz-blues-pop-rock, som skal hygge om gæsterne og fyre op under det gode humør.

- Vi har to store arrangementer: Mortens Aften hvor vi næsten har udsolgt, men vi kan godt finde pladser endnu til flere og vores store julefrokostmiddag 30. november hvor der er godt gang i bordbestillingerne. Til begge arrangementer har vi også levende musik, men vi arbejder i øjeblikket på hvem der skal komme og underholde gæsterne, siger Berit Iversen inden hun må skynde sig i køkkenet og hjælpe til, inden de første gæster ankommer glade og forventningsfulde til Restaurant Møllebæk i Gedved.

Kildall

smiley Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook