Hellere sammen, end Palle alene i Verden

Lone Buhl Pedersen og Østbirk Borgerforening står klar ved Præstegården.
Lone Buhl Pedersen og Østbirk Borgerforening står klar ved Præstegården.
Hellere sammen, end Palle alene i Verden
27. 11 2019
Palle alene i verden - uh en uhyggelig fortælling. Palle har alt, hvad man kan have lyst til af slik, penge og legetøj - men han er alene i hele verden - så, der er ikke noget ved det. Derfor inviteres børn og alle andre i Østbirk Kirke og Præstegård søndag 8. december kl. 14.00 - 16.00.

Alt er sjovere, når vi er sammen - i den ånd har Borgerforeningen og Østbirk Kirke i samarbejde arrangeret en god stund i Kirke og Præstegård.  Det foregår på Børnevis - det er tilrettelagt således, at alle kan være med.

Kl. 14.00 Gudstjeneste, hvor juleevangeliet ved præst Lone Buhl og frivillige skuespillere, vil blive fortalt. Julemanden vil komme - og godt hjulpet på vej af Brugsen og Netto har han noget dejligt i sækken til alle børn.

Efterfølgende er der hygge i Præstegården - hvor der kan købes Kakao, kaffe og kage for ganske små penge.

Borgerforeningen vil også stå klar med havregrynskugle dej - så en hver, der har lyst kan lave sine egne lækre havregrynskugler.

Palle alene i verden - Jule evangeliet handler netop om, at Gud ikke ønsker kun at være i eget selskab - han vil os mennesker - og han vil, at vi skal, ville hinanden. Vi mennesker har ikke godt af at være alene. Vi mennesker har brug for hinanden. Det har vi i julen - det har vi hele året.

Kom og vær med!

Tag børnene i den ene arm. Kæresten/Manden/Konen og Bedstemor i den anden hånd. Ring til naboen og lad os samles til en god stund i Østbirk Kirke med efterfølgende samvær og hygge i Præstegården.

Det er ganske gratis at deltage - men for kaffe, kage mv. i Præstegården betales et mindre beløb.