Irsk stemning med mad og musik i Sattrup

(Billedcollage)
(Billedcollage)
Irsk stemning med mad og musik i Sattrup
10. 01 2020
Vangsgaard og Gleesborg hører til blandt de bedste udøvere af den “ægte” irske folkemusik i Danmark. Louise er en del af den kendte danske trio Tradish, og her er hun gået sammen med Chr. Gleesborg, som har spillet utallige koncerter i samme genre siden starten af 90’erne.

Her er garanti for en “ægte” Irsk/skotsk aften, med historierne bag de gode sange, en god blanding af nye og gammelkendte, og så fejende festlige melodier fra det irske danserepertoire.

Louise har spillet violin siden barneårene og har i særdeleshed udviklet sig som fiddler og sanger i bl.a. Moving Cloud, med hvem hun har spillet utallige koncerter i ind- og udland. Hun er desuden kendt fra adskillige sessions på pub`er og festivaler og fra sit arbejde i andre bands som f.eks. Prisme, Esben Langkniv og Instinkt.

Chr. Gleesborg har spillet Irsk/skotsk musik siden 1982, og har i tidens løb spillet i både Harp & Strings, Draught Baileys og Den Irske Duo. Ud over et meget stort repertoire af sange, spiller han også guitar, banjo, mandolin og bodhrán.

Begge har de optrådt på utallige scener og festivaler både herhjemme og i udlandet.

Aftenens menu

Menuen denne aften består af Shepard´s Pie og Irish Stew til hovedret. Til dessert er der Irish Coffee. Shepard´s pie er med oksekød og Irish Stew er med lammekød.