Kattrup Park Blues 2020 aflyst

Kattrup Park Blues 2020 aflyst
25. 05 2020
Når handlingslammelsen efter Covid-19 pandemiens konsekvenser, så småt har lagt sig her på kontoret, hvilket betyder, at vi desværre må aflyse Kattrup Park Blues 2020, udtaler formanden Gunni Møller Mogensen.

Folkene bag Kattrup Park Blues har ventet længst mulig men er klar over at faren for smitte ikke er drevet over og Gunni Møller Mogensen fortæller:

- Vi vil ikke udsætte gæster, frivillige, musikere med flere, for en eventuel smittefare, så derfor må vi gå den tunge vej, og som rigtig mange andre Live arrangører har måttet gøre her i 2020 og når dette så er sagt, så er vi utroligt beærede over den støtte og tillid, som alle har vist os…. tusind tak!

Gæsterne beholder deres billet til næste år

Tidligere har man givet dem som allerede havde købt billet, muligheden for at få pengene tilbage – et tilbud som kun to har gjort brug af.

- Ud af 100 solgte early bird billetter, er der kun tilbagebetalt for 2 billetter indenfor fristen som udløb midt maj, (de 98 billetter kan selvfølgelig bruges i 2021) det betyder så også, at blues, rock´n´roots festen lørdag 28. august 2021, så småt kan begynde at varme op til at give jer alle nogle fede live oplevelser, konstaterer Gunni Møller Mogensen.

Sponsorerne vil ikke have penge tilbage

Af alle sponsorerne som allerede har støttet festivalen, har ikke en eneste bedt om at få pengene tilbage, og det er noget som arrangørerne kraftigt påskønner og siger tak for.

Man forsøger, at tilbyde de samme kunstnere som skulle have besøgt festivalen i år, en ny aftale til næste år, ligesom man håber på at andre samarbejdspartnere igen vil have mulighed for at træde til, den pågældende dato.