Kender du konsekvensen af et ja?

Kender du konsekvensen af et ja?
26. 10 2015
Af Lene Baggesø Strüwing, Åvej 42, 8740 Brædstrup. Bestyrelsesmedlem Dansk Folkeparti Horsens.

Det forekommer mig at ja-partierne forud for det kommende valg om afskaffelse af EU retsforbeholdet, bekvemt glemmer at nævne hvad konsekvensen af et eventuelt ja 3. december 2015 er.
 Ja-partierne vil gerne gøre det til et ja eller nej til Europol og pædofili. Til en simpel manøvre uden skjult betydning. Sandheden er blot, at det er et ja til langt mere end det. Blandt andet vil det være en blankocheck til, at et flertal i folketinget vil kunne tilslutte os til EU’s flygtninge og asylpolitik. At det fremover vil kræve, ikke blot et flertal i folketinget, men at Socialdemokraterne, Det Radikale Venstre, Venstre, Socialistisk Folkeparti og Det Konservative Folkeparti alle er enige, før en evt. grænsekontrol kan genindføres.
 Min bekymring er, at solen nok når at brænde ud før denne enighed opnås, hvilket jo, ifølge Lars Løkke Rasmussen, er den tidsgrænse han har sat for løftet om at EU ikke overdrages vores Flygtninge og asylpolitik. Desværre er der tradition for, at den slags løfter er værdiløse, især når man kigger på historikken for de partier der står bag. Husk derfor: Vil du stadig være herre i eget hus, eller er du i tvivl hvad du skal stemme, så er et nej det eneste rigtige. Et nej kan ændres ned tiden om nødvendigt, det kan et ja ikke.