Klubmesterskab 2019 i Vestbirk Rideklub

Thea Fredsted på Sir Leeroy og Liv Klavsen på Aron Vrå.
Thea Fredsted på Sir Leeroy og Liv Klavsen på Aron Vrå.
Klubmesterskab 2019 i Vestbirk Rideklub
11. 11 2019
I weekenden, d. 9. og 10. november, afholdte Vestbirk Rideklub stævne for klubbens ryttere, hvor årets klubmestre blev kåret.

Lørdags første klasse var holddressur, hvor følgende deltog: Alberte Sørensen på Oscar, Kamille Svenstrup på Sonny Boy, Thea Træholt List på Mille, Signe Kjerkegaard på Lala, Emilie Bro på Freja, Sif Ray på Filur, Ingrid Hedegaard på Oscar, Vanessa Hansen på Timian, Nanna Kjerkegaard på Mille, Clara Hansen på Lala, Marie Mohrsen på Freja, Linnea Pugdahl på Filur, Mathilde Bruun på Oscar, Mathilde Søndergaard på Sonny Boy og Alma Korsgaard på Mille.

Efterfølgende var det LD1, hvor 1. pladsen gik til Michelle Kjems på Filur, 2. pladsen til Marie Petersen på Tulle, 3. pladsen til Frida Nielsen på Mille, 4. pladsen til Caroline Nielsen på Filur og 5. pladsen til Vanessa Hansen på Timian. I LC1 løb Siri Søgaard på Timian med sejren, mens Anne Sofie Andersen på Sonny Boy tog 2. pladsen. På 3. pladsen kom thea Fredsted på Sir Leeroy og på 4. pladsen Frida Nielsen på Frederik.

I dagens fjerde klasse, LC3 gik 1. pladsen til Thea Fredsted på Sir Leeroy og 2. pladsen til Liv Klavsen på Aron, som også vandt dagens sidste klasse, LB1.
Søndag startede dagen med minispring, hvor følgende deltog: Sascha Christoffersen på Tayson, Emilie Alstrup på Cosmo, Alberte Sørensen på Oscar, Emilie Alstrup på Cosmo, Lærke Korsgaard på Lala, Clara Hansen på Oscar, Linnea Pugdahl på Filur, Alma Hansen på Freja og Mathilde Bruun på Oscar.

I 40cm klassen løb Sascha Christoffersen på Tayson med sejren, mens Anne Sofie Andersen på Julie, tog 2. pladsen. I 50cm klassen gik 1. pladsen til Natalia Bonter på Cosmo, 2. pladsen til Frida Nielsen på Frederik og 3. Pladsen til Anne Sofie Andersen på Sonny Boy. I 60cm klassen gik 1. pladsen til Kajsa Kristiansen på Sonny Boy og 2. Pladsen til Frederikke Nydam på Luna. Dagens sidste klasse var 80-90cm, hvor Liv Klavsen på Aron Vrå tog sejren.

Weekenden sluttede med kåring af årets to klubmestre. I Dressur blev det Thea Fredsted på Sir Leeroy og i spring, Liv Klavsen på Aron Vrå.