9-årig pige fra Midtjylland kåres som Årets Trafikhelt 2015



Vinderen af Årets Trafikhelt 2015 er Emilie Overgaard Christensen på 9 år, der sørger for at få sine søskende sikkert i børnehave og skole, når hendes mor er syg.

En alvorlig tarmsygdom og mange besøg på sygehuset gør det svært for Emilies mor at hente og bringe sine børn til skole og børnehave. Men uden brok og sure miner sørger Emilie for, at sine søskende kommer sikkert frem, når der er behov for hjælp til at få hverdagen i Bjerringbro til at hænge sammen. Emilie klarer alt fra at få børnene i tøjet til, at de små går inderst på fortovet, hvor det er mest sikkert. 

Det er Emilies mor, der har indstillet Emilie til prisen. I indstillingen skriver hun, at Emilie er det mest hjælpsomme og kærlige menneske, hun kender. ”Hun har så meget fortjent at vinde, som et kæmpe klap på skulderen, for hun er med til at få vores familie til at hænge sammen og gøre vores dagligdag mere tålelig trods vores hårde odds”, udtaler Emilies mor.

Årets Trafikhelt 2015 kåres som en del af kampagnen Trafiksikkerhed i Øjenhøjde – en trafikkampagne, der i mere end 10 år har uddannet børn i at færdes mere sikkert i trafikken.

Prisen blev overrakt den 1. august på Egeskov Slot til Falck Dagen, hvor de fem børn, som har gjort den største forskel i trafikken, var inviteret sammen med deres familier. Udover titlen som Årets Trafikhelt 2015 vandt Emilie en Trafikhelt-statuette og en iPad Air 2, som tak for den forskel hun gør i trafikken.  

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Vi er ikke som de andre
27. mar 2024