2018 var et godt år for salg af grunde i Horsens Kommune



(Arkivfoto)

- Det har været et rigtig godt år for salg af grunde i Horsens Kommune. For oven i antallet af solgte kommunale grunde skal lægges de grunde, private udstykkere har solgt - og vi har en fornemmelse af, at de har solgt lige så mange som kommunen, siger borgmester i Horsens Kommune, Peter Sørensen.

De kommunale grunde er fortrinsvis solgt i Torsted, Tyrsted og Bygholm Bakker, men der er også solgt mange grunde i Gedved, Egebjerg, Søvind, Nim og Brædstrup. Så der er gang i salget i alle dele af Horsens Kommunes geografi, hvilket er betydningsfuldt i forhold til sammenhængskraften i hele kommunen.

- De mange nye borgere er med til at skabe nye attraktive boligområder, og det forstærker udviklingen af vores levende og unikke lokalsamfund. Det skaber liv, og det giver os nogle fantastiske muligheder for at fastholde et højt niveau på vores kernevelfærd, og for at udvikle velfærden, så alle borgere i kommunen får en endnu bedre og endnu tryggere hverdag, siger Peter Sørensen.

Udover de mange parcelhusgrunde er der blandt solgt to store projektgrunde i Bygholm Bakker - Brahesbakke og Rantzausbakke - hvor der skal opføres boliger; såvel ejerboliger og almene boliger som private udlejningsboliger.

Horsens Bygger 2019

Der er fortsat grunde til salg i nogle af kommunens eksisterende udstykninger, og der er nye parcelhusgrunde på vej i år, f.eks. 50 i Egebjerg, 45 i Gedved, 16 i Hatting og ni grunde i den udstykning, der har navnet Renrosen i den sydlige del af Horsens.

Det er i øvrigt også her årets byggeudstilling - Horsens Bygger 2019 - finder sted. Her vil syv byggefirmaer præsentere deres bud på et parcelhus anno 2019. Det drejer sig om følgende byggefirmaer: Finn Mortensen Byg (M5 Byg), HusCompagniet A/S, Milton Huse, Mentzer & Kristensen, Eurodan Huse A/S, Hybel Huse A/S og Vesterbohuse A/S.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Vi er ikke som de andre
27. mar 2024