Snart er der flere rene biler i Egebjerg

Snart er der flere rene biler i Egebjerg
07. 11 2019
Når man kører på Skanderborgvej og passerer rundkørslen kan man ikke undgå at se bilvaskeanlægget. Men Egebjerg Servicecenter som ejes, af tre brugsforeninger har fået et ægte luksusproblem – man kan snart ikke tage flere bilvaske ind.

Situationen er den at vaskeanlægget er meget populært og i takt med at der bliver udbygget i området omkring Egebjerg og i kommunen, får flere og flere behov for at få vasket støvet af bilen end tidligere.

Mandag aften tog Brugsuddelerne fra Stilling, Mårslet og Gedved, Brian Falkenstrøm, Troels Laursen og Mikael Steiniche det første spadestik til en ekstra vaskehal i Egebjerg. De tre brugsforeninger ejer i fællesskab aktieselskabet Egebjerg Servicecenter A/S, hvor alle ejer 1/3.

Man begynder på arbejdet med det nye vaskeanlæg i uge 47 og hvis vejrliget og planerne holder stik, skulle den nye vaskehal kunne tages i brug i uge 10.

Skønsomme børster og mindre vand

Det nye anlæg bliver opført efter de nyeste miljøstandarder og er forsynet med biologisk renseanlæg, så man bruger meget mindre vand end i traditionelle anlæg. Det nye anlæg forventes at bruge 85% mindre friskvand uden at gå på kompromis med kvaliteten. Der bliver også udledt væsentlig mindre miljøskadelige stoffer fra anlægget og så får anlægget nogle særlige skønsomme børster, som skåner bilen for ridser.

Kildall

smiley Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook