Sommersang i det fri

Sommersang i det fri
09. 07 2020
Onsdag aften 8. juli havde Voer Herreds Pastorat inviteret til en omgang sommersang i det fri og denne skønne onsdag aften, med det flotteste sommeraftensvejr, havde omkring 40 personer fundet vej til Vedslet kirke for at nyde vejret, sangen og hinandens selskab i det fri.

Alle var bedt om at medbringe egen stol så man kunne sidde godt. Det var lidt blæsende, men den flotte solnedgang, varmt overtøj og det gode selskab fik en til at glemme temperaturerne.

Sognepræst Anne Marie Vang Poulsen bød alle velkommen og kunne fortælle at hun sammen med organisten og kirkesangeren, allerede havde været rundt på Skovly og Gedvedhus samme formiddag, og de var varmet op og klar til fællessangen.

Godt hjulpet på vej af kirkesangeren fik alle stemmer luft under vingerne og det lød dejligt, og så flot ud med alle placeret omkring kirkegårdens velvoksne blodbøg.

Efter arrangementet var slut var der en forfriskning til alle og allerede i uge 29 er der igen mulighed for sommersang i det, hvis vejret er til det, i Søvind kirke med Troels Bering.

Det praktiske

Alle arrangementer afvikles udendørs, hvor der vil være fællessang af gode sange og salmer, en kort fortælling samt en forfriskning.

Ingen tilmelding nødvendig - alle arrangementerne er gratis. Medbring selv campingstol, tæppe e.l. til at sidde på.

• Onsdag 15. juli Søvind kirke kl. 19 – 21.
• Onsdag 22. juli Tolstrup kirke kl. 19 – 21.
• Onsdag 29. juli Gangsted kirke kl. 19 – 21.
• Onsdag 5. august Ørridslev kirke kl. 19 – 21.

Evt. aflysning pga. vejret vil fremgå på www.voerherredspastorat.dk samme dag fra kl. 16.

Kildall

smiley Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook