Alle vores visionerDet er svært at få armene ned - Vi har i den sidste tid fået mange visioner for os og vores Kommune. Alle er næsten enig om alt, hvad vi skal gå efter at få gennemført.
 Vi i Venstre vil åbent og målrettet arbejde på, at det bliver et godt og konstruktiv sammenarbejde, som vil gøre det nemmere at få vores visioner gennemført.
 Både inden for de enkelte partier og på tværs af landets kommuner siger et flertal af kandidaterne, at der bør ansættes flere i den kommunale hjemmepleje. Jeg kan kun være så enig. Vores ældre har fortjent at have det trygt og godt. Horsens Kommune bruger under landsgennemsnittet på vores 65+, er det mon fordi vores område i Jylland er et ekstra sundt område?
 Der er også mange gode tiltag til vores unge aktive børn, som jeg meget gerne vil bakke op om. Vores børn er jo vores fremtid.
 Nu skal vi så ikke glemme at vi ikke alle er ens, en lille gruppe med særlig behov har også ret til et godt liv. Her skal der bakkes op om.
 Generelt kan vi alle komme i den situation at vi skal have lidt hjælp, måske til at komme fra sofaen til døren. Måske allerede den 21. november. Husk at stemme personlig.

yesFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Hilsen til forårssolen
25. feb 2021