Politi

Politi

Tungvognskontrol med fokus på ulovlig cabotagekørsel

11. januar 2021
Tungvognscenter Syd ved Sydøstjyllands Politi startede året med at gennemføre målrettede kontroller med fokus på ulovlig cabotagekørsel. Kontrollerne kørte over tre dage og alt i alt blev der udstedt bøder til udenlandske vognmænd og danske virksomheder for omkring 465.000 kr. for overtrædelserne af cabotagereglerne.
Politi

Husk afstanden nytårsaften – også når der skydes af

30. december 2020
Det er ikke kun nytårskrudtet, du skal huske at holde afstand til i år, når der skydes af. Med forhøjede smittetal og restriktioner for at forhindre smittespredning skal du også huske at holde afstand til de mennesker, der er omkring dig.
Politi

Politiet holder øje nytårsaften

29. december 2020
Politiet i Sydøstjylland holder nytårsaften ekstra øje med at der ikke forsamles mere end 10 personer, og politidirektør Jørgen Abrahamsen fortæller at man vil være massivt til stede i hele politikredsen.
Politi

Endnu et år med færre indbrud i privat bolig

25. december 2020
Politiets fokus på den forebyggende indbrudsindsats har båret frugt og er i år blevet hjulpet på vej af corona pandemien. Tallene for anmeldelse af indbrud i privat bolig bliver mindre år for år – og i år ser de ud til at blive ekstraordinært lave.
Politi

Giv din nabo den bedste julegave

23. december 2020
Ingen ved præcis, hvordan julen i år kommer til at se ud, men den kommer nok til at involvere mere afstand og håndsprit end normalt. Selvom det er forebyggelse af coronasmitte, der fylder mest her op til jul, skal man ikke glemme også at sikre sig mod indbrud, hvis man er væk hjemmefra i højtiden. Her er Nabohjælp et vigtigt redskab – og måske den bedste gave du kan give din nabo.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Seneste video

Borgmester Peter Sørensens virtuelle nytårskur
03. jan 2021