Lokalnyt

Lokalnyt

Udsigt til tæt trafik i Kristi Himmelfartsferien

11. maj 2021
Om få dage starter Kristi Himmelfartsferien, der traditionelt er en ferie med periodevis tæt trafik og længere rejsetid på de hjemlige veje. Vejdirektoratet opfordrer til at følge myndighedernes anbefalinger, så vi alle kan komme trygt og sikkert gennem ferieperioden.
Lokalnyt

Folketingets formand så på tog-mulighederne i Hovedgård

11. maj 2021
I rækken af politiske besøg på perronen i Hovedgård var Lokalrådet nået til Folketingets formand Henrik Dam Kristensen. Desværre måtte Socialdemokratiets transportordfører Thomas Jensen melde afbud, men der var et flot fremmøde i Hovedgård.
Lokalnyt

Kulturen tilbage i overhalingsbanen

11. maj 2021
Sommeren og efteråret i Horsens kommer til at byde på et væld af spændende kulturoplevelser selv om de nye retningslinjer for store arrangementer får konsekvenser for Horsens' største festivaler.
Lokalnyt

Horsens Kræmmermarked aflyser

10. maj 2021
Bestyrelsen i Sport Horsens som er arrangør af ” måske Danmarks hyggeligste marked” Horsens Kræmmermarked har gennem tiden vokset sig større og større gennem de seneste 30 år og er blandt de større markeder i Danmark. Det er med blødende hjerte, at bestyrelsen for andet år i træk må aflyse pga. Corona situationen.
Lokalnyt

Nyt symbol kan hjælpe borgere med demens

10. maj 2021
Nyt symbol hjælper dig med at hjælpe en person med demens. Symbolet 'En håndsrækning' lanceres i anledning af National Demensuge i uge 19 og kan bæres af borgere med demens i det offentlige rum.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Keramiker Stine Orle i Stensballe
19. apr 2021