Lokalnyt

Lokalnyt

Hvem gjorde det? – Krimi med et historisk perspektiv

15. maj 2024
Er du til krimibøger, elsker du at gætte med på, hvem morderen er og er du samtidig en smule historieinteresseret? Hvis du bare kan svare ja til ét af disse spørgsmål, vil jeg anbefale dig at læse ’Mord i Delegationen’ af Pernille Schou. Det er en fortælling om en vigtig del af vores Danmarks historie som scene, men med et morderisk twist – skønt!
Lokalnyt

Gedved Skole vinder titlen som Årets Skolepatrulje 2024 i hele landet

15. maj 2024
GEDVED - Skolepatruljen på Gedved Skole har i dag modtaget titlen som Årets Skolepatrulje 2024 på landsplan. Sejren er et resultat af deres indsats i at sikre, at eleverne kan komme trygt og sikkert til skole hver eneste dag, mens de gør de afleveringen til en leg på skolens kys og kør-plads.
Lokalnyt

Hovedgård byfest tager opvasken og inviterer til fællesspisning

14. maj 2024
HOVEDGÅRD BYFEST - Allerede torsdag kl. 12.00 står vi klar til seniorunderholdning, og i år skal Rangers spille og synge deres nostalgiske sange. Dan Ingemann Jensen fortæller om sin tid i området krydret med masser af musikalske anekdoter. Det bliver en dejlig eftermiddag. For kun 85 kr. er du også velkommen uden spisebillet. Spisebilletter købes i SuperBrugsen Hovedgård.
Lokalnyt

Gedveds nye padletennis anlæg er en succes

14. maj 2024
GEDVED - På en solbeskinnet dag klippede Gedved IF's padleentusiaster den længe ventede røde snor, og åbnede officielt deres nye padletennis anlæg. Mogens Andersen, projektets ildsjæl, og de mange frivillige så endelig frugten af otte års hårdt arbejde.
Lokalnyt

Amerikanerbiler på parade i Horsens

13. maj 2024
HORSENS - Under Kr. Himmelfartsdagens klare himmel tog Amerikanerbilklubbens fans og nysgerrige tilbage i tiden med et imponerende display af klassiske muskelbiler på Industrimuseets forplads.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Kemikalieudslip i Nim
06. maj 2024