Lokalnyt

Lokalnyt

Her er det helt i orden at gå ind i en fremmed have

11. august 2022
Haven gør godt for både krop og sjæl - det ved de fleste haveejere. Når Haveselskabet igen holder sin årlige havefestival i weekenden 13.-14. august, er der rig mulighed for at tanke godt op på haveglæden og hente inspiration til haven. Her sætter ikke mindre end 200 Haveselskabs-medlemmer nemlig ”Åben have”-skiltet op ved havelågen. Det betyder, at du er velkommen til at kigge indenfor.
Lokalnyt

Eftermiddagsmusik hos Water of Life

11. august 2022
Lørdag var der markedsdag i Brædstrup og da det sluttede, kunne man fortsætte sin hyggelige eftermiddag med livemusik på Mejeritorvet hos Water of Life.
Lokalnyt

Pianobar - En perle er født!

10. august 2022
Man kan ikke beskylde Danmarks Smukkeste Festival for at hvile på laurbærrene. Hvert år dukker der nye tilbud op til de feststemte gæster, og i år var ingen undtagelse.
Lokalnyt

Farvel til vores sognepræst

10. august 2022
Kom og sig farvel til vores sognepræst Jane Fromberg ved Voer Herreds Pastorats fælles friluftsgudstjeneste ved Gedved Sognegård, Skovvej 13B i Gedved søndag d. 14. august kl. 11. Vi håber på godt vejr. Efter gudstjenesten spiser vi vores medbragte frokost, også i det grønne. Menighedsrådet sørger for lidt at drikke, og efter frokosten bydes på en kop kaffe. Der vil være opstillet borde og stole.
Lokalnyt

Kom til bluesfest i Kattrup

9. august 2022
Kære læsere, lørdag 27-8 fyres der op under Old School Rockin´ Blues festivalen 2022, med hele 5. internationale TOP bands fra Europa og USA og det er lige i jeres baghave, nærmere bestemt på festivalpladsen på Gl. Kattrupvej 41 i Kattrup.
Lokalnyt

Dejlig krolfturnering i Østbirk

9. august 2022
Der var mødt omkring 50 seniorer op på krolfbanerne hos Østbirk IF, torsdag i sidste uge. Formiddagen skulle gå med venskabelig dyst mellem deltagerne fra seks af kommunens aktivitetscentre.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021