Nyheder

Sport

Artur er grøn i hjertet

22. juni 2021
Arthur Holm blev lørdag hædret med prisen: Årets unge-leder i Østbirk Idrætsforening. Med to serie 3-hold som kulisse, modtog Arthur Holm lørdag Østbirk Idrætsforenings pris: ”Årets Unge-leder 2020”.
Lokalnyt

Danmark vil mangle 22.000 it-professionelle i 2030

22. juni 2021
På trods af et stort fokus og et øget optag på it-uddannelserne, vil danske virksomheder fortsat få svært ved at rekruttere it-professionelle med de rette kompetencer frem til 2030. Det viser en rapport udarbejdet af IRIS Group og HBS Economics for Danske Gymnasier og Ingeniørforeningen, IDA.
Lokalnyt

Kæmpestort loppemarked i Båstrup

22. juni 2021
Støttegruppen til Hylke Forsamlingshus har været meget flittige og indsamlet lopper og effekter i så store mængder, at forsamlingshuset slet ikke kunne rumme det hele. Derfor afholder tre loppemarkeder i Båstrup.
Lokalnyt

Nu åbner byens nye park i Bakkelunden i Horsens

22. juni 2021
En kvart million tons jord er blevet kørt på den tidligere losseplads, der er blevet omdannet til et bakke-landskab med bl.a. legeplads, tarzanbane, madpakkehus, fitness-område, stier samt masser af områder med vilde blomster og træer til gavn for biodiversiteten
Sport

Topplaceringer til brødrene Mejer i Lindum Skov Hillclimb.

21. juni 2021
I flot vejr og grønne omgivelser blev det en total succes for Rally Team Mejer, da både Heino Mejer i teamets ene Volvo 242 Turbo og René Mejer sin Volvo 480 Turbo, lørdag den 12. juni, kunne køre hjem fra Lindum Skov Hillclimb med henholdsvis guld- og sølvpokaler i bagagen.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Bakkelandets Friskole - Børnehave - Vuggestue
07. jun 2021