Nyheder

Lokalnyt

Rustent forsamlingshus får nyt liv med frivillig indsats

21. maj 2024
SATTRUP - Taget på Sattrup-Monbjerg Forsamlingshus har bestemt set bedre dage. Taget er belagt med blikplader, som er rustet, og i de senere år har det også regnet ind gennem taget to steder over baggangen og stolerummet i forsamlingshuset.
Lokalnyt

Målet er nu nået!!

21. maj 2024
SØVIND - I november 2022 gik Søvind Varmegruppe i gang med at se på, hvorledes man i Søvind kunne få udfaset brugen af fossile brændstoffer såsom olie og gas, så man blev uafhængige af gas fra Putin, og der skulle derfor findes en anden måde at få produceret den varme, alle jo skal bruge.
Lokalnyt

Fællessang og hygge på Vestbirk Friskole

20. maj 2024
VESTBIRK - Kom og vær med til en hyggelig sangaften på Vestbirk Friskole, hvor vi synger en skøn blanding af gamle og nyere sange fra Højskolesangbogen. Arrangementet er åbent for alle og byder på kaffe og fællesskab.
Lokalnyt

Brass Band koncert i Østbirk Kirke

20. maj 2024
ØSTBIRK - Tonetta Brass Band giver koncert i Østbirk Kirke torsdag 30. maj kl. 19.00 – 20.00. Efter koncerten vil der være mulighed for forfriskninger og socialt samvær.
Lokalnyt

Hvem gjorde det? – Krimi med et historisk perspektiv

15. maj 2024
Er du til krimibøger, elsker du at gætte med på, hvem morderen er og er du samtidig en smule historieinteresseret? Hvis du bare kan svare ja til ét af disse spørgsmål, vil jeg anbefale dig at læse ’Mord i Delegationen’ af Pernille Schou. Det er en fortælling om en vigtig del af vores Danmarks historie som scene, men med et morderisk twist – skønt!

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Kemikalieudslip i Nim
06. maj 2024