Nyheder

Lokalnyt

Foredrag: Kroppen taler – lær at lytte

22. februar 2024
SØVIND - Følelserne er også fysiske - og torsdag den 29. februar kl. 19 på Søvind bibliotek kan du lære mere om forbindelsen mellem fysisk smerte og følelsesmæssig udfordring. Det er Martin Bonde Mogensen, der gennemgår kroppen fra top til tå for at vise, hvor i kroppen følelserne sidder.
Lokalnyt

Fra stilhed til symfoni: Et kor uden lige med et repertoire, der inspirerer

21. februar 2024
ØSTBIRK - "Det er at prøve mig selv," siger dirigent Henrik Elmer Matthiesen om det unikke kor i Østbirk, hvor passion for musik og fællesskab mødes. Hver anden søndag bliver festlokalet på plejecenter Birkebo til et musikalsk samlingspunkt, hvor toner fra kirkemusikkens skatkammer vækker historien til live. Højlandskoret byder på en musikalsk rejse, hvor "enhver stemme tæller, og hvert øjeblik er en ny begyndelse," med et repertoire, der spænder fra renæssancens mestre til nutidens tonesættere.
Lokalnyt

Uden navn, fuld af drama: Min odyssé med det usagte

21. februar 2024
BOGANMELDELSE - ”Der var kvinden, og der var skønheden. Det indre og det ydre. De forskellige sider kunne i sagens natur ikke adskilles. Hun var skønhed og uhyre i ét og samme væsen.” Sådan lyder en af linjerne i denne bog, ”Skønheden”, som får dig til at hæve øjenbrynene mere end én gang.
Lokalnyt

Jeg har ingen mening

20. februar 2024
KLUMME - Jeg har indtrykket af, at jeg er en af de få danskere, der ikke har en mening om skandalen på Borup Skole. Det har jeg ikke, for jeg ved faktisk ikke, hvad der er sket på skolen. Det ved vist heller ikke de fleste af dem, der udtrykker sig ganske bestemt om sagen, men det hindrer dem ikke i at have klare ytringer om skoleledelsen, borgmesteren, lærerne, folketingspolitikerne, regeringen osv.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023