Nyheder

112

Brand på Rydalvej i Østbirk: Hurtig indsats afværger større skade

7. december 2023
ØSTBIRK - Torsdag den 7. december klokken 11.18 blev Sydøstjyllands Brandvæsen kaldt til en brand på Rydalvej i Østbirk, hvor der var udbrudt brand i en industribygning. Ifølge oplysninger fra brandvæsenet på det sociale medie X var der tale om en mindre tagbrand, som kunne have udviklet sig alvorligt.
Lokalnyt

Danmarkshistoriens formentlig første adventsbål

7. december 2023
GEDVED - Søndag d. 10. december sidst på eftermiddagen tænder konfirmander i Kattrup og Tolstrup Sogne danmarkshistoriens formentlig første adventsbål. Med fakler går konfirmanderne i et optog fra sognegården gennem julesmykkede Gedved og ned til den nye Gedved Sø, hvor et adventsbål venter på at blive tændt af de mange fakler.
Lokalnyt

En rejse ind i glæden ved at gøre noget for andre

7. december 2023
KLUMME - Hvert år når julen nærmer sig bliver vi påmindet om at dele og bekymre os om dem der har det svært på den ene eller anden måde. I juletiden hvor alt er oplyst af glitrende lys, er det vigtigt at rette vores opmærksomhed med dem, der har brug for ekstra støtte. At gøre noget for de svagest stillede bliver ikke kun en handling af velgørenhed, men et kraftfuldt udtryk for medmenneskelighed.
Lokalnyt

Julelys i Østbirk – nye medlemmer

6. december 2023
ØSTBIRK - Som det blev berettet i Østbirk Avis for nogle uger siden så står Juleforeningen i Østbirk overfor en større investering når der til næste år skal investeres en ny julebelysning.
Læserbreve

Det skal være lettere at være forening

6. december 2023
Foreningslivet har en storslået evne til at knytte bånd mellem mennesker og danne venskaber. Derfor er jeg – og mange andre i Horsens og omegn – en del af en eller flere foreninger. Og sådan skal det naturligvis blive ved med at være.
Lokalnyt

Hvorfor Havefest i Vestbirk

6. december 2023
VESTBIRK - Sammenhold og ønsket om at skabe fælles oplevelser er og har altid været nøgleord i foreningen bag Vestbirk Havefest.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023