Nyheder

Lokalnyt

Avisen har trådt i spinaten

23. marts 2023
Det er menneskeligt at fejle og fejl opstår. Desværre betyder denne fejl at generalforsamlingen hos Kattrup Vandværk 11. april kl. 19.00 ikke blev annonceret i avisen.
Lokalnyt

Genbrugsskattene styrker spejderne

23. marts 2023
Spejderne i Hovedgård afholder deres traditionsrige loppemarked på søndag, og endnu en gang viser det, at det stærke sammenhold i gruppen er en vigtig drivkraft. Loppemarkeder er kendt for at fremme bæredygtighed og miljøbevidsthed, samtidig med at de genererer indtægter for foreninger som spejderne i Hovedgård. Disse midler hjælper med at drive en aktiv og engageret spejdergruppe i et relativt lille lokalsamfund.
Lokalnyt

Giver gadedrenge håb

23. marts 2023
Kenyaneren Joseph Njoroge fortalte om sin barske opvækst, livet som gadedreng og vejen til nu at drive et hjem for 130 tidligere gadedrenge i Kenya.
Lokalnyt

En medrivende oplevelse af musikalsk mangfoldighed

22. marts 2023
KorDania, et 30 medlemmer stort semiprofessionelt kor, imponerer med ubesværet nærvær, rytmisk præcision og smittende sangglæde. Deres alsidige repertoire spænder fra klassiske satser og salmer til jazz, gospel, pop og rock, hvilket giver en bemærkelsesværdig variation i deres koncerter og er blevet korets kendetegn.
Lokalnyt

Østbirk Avis lancerer nyt og moderne kalendersystem for lokale arrangementer

22. marts 2023
Østbirk Avis tager et skridt ind i fremtiden ved at opdatere vores kalendersystem og tilbyde læserne en mere moderne og brugervenlig måde at finde arrangementer i lokalområdet. Vi har indledt et samarbejde med kulturformidleren kultunaut.dk, som er Danmarks største udbyder af elektroniske kalendere, og avisen er klar til at bringe lokalinformation direkte til dig på en smartere måde.
Lokalnyt

Selvforkælelse bag tremmer

22. marts 2023
Lørdag 18. marts blev de kolde, dystre fængselsmure i Horsens omdannet til et tempel for selvforkælelse og underholdning. NORMAL arrangerede MAXImal, et event, hvor gæsterne kunne smide fængselsuniformen og dykke ned i en verden af skønhed, velvære og lækkerier.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Kagehuset i verdensrummet
14. feb 2023