Læserbreve

Dit debatindlæg eller replik må være på højst 2300 tegn. Redaktionen forbeholder sig ret til at forkorte alle indsendte læserbreve. Debatindlæg accepteres kun med fuldt navn og adresse fra afsenderen; undtaget er kun ministre, folketingsmedlemmer, europaparlamentarikere og andre, der via deres hverv umiddelbart kan identificeres.

Alle accepterede debatindlæg bringes her på hjemmesiden og i den trykte avis - dog med forbehold for at der er plads ellers kan et indlæg første bringes i næste avis. Læserbreve/debatindlæg til den følgende uge skal være redaktionen i hænde senest søndag kl. 10.

Send dit debatindlæg til til post@oestbirk-avis.dk


 

Læserbreve

Modsvar til Søren Lind Jensens indlæg i HSFO

31. januar 2023
Søren Lind Jensen fra Nye Borgerlige – og medlem af Horsens Byråd – er i Folkebladet den 30. januar ude med kritik af borgmester Peter Sørensen, fordi borgmesteren åbenbart ikke lytter til Søren Lind Jensens ønske/krav om en rundkørsel og en højresvingsbane ved Hovedgård. ”Jeg har nu tre gange over for borgmesteren påpeget, at der skal anlægges en rundkørsel ved den nordlige Hovedgård-udkørsel til Gl. Århusvej og en højresvingsbane ved den sydlige udkørsel til Gl. Århusvej.”
Læserbreve

Stop nu livstilspuritanismen

21. januar 2023
Selvfølgelig skal man ikke drikke umådeholdent, selvfølgelig skal man ikke drikke på job, selvfølgelig skal man ikke drikke og køre bil etc. Klart nok!
Læserbreve

Det koster at afskaffe Store Bededag!

14. januar 2023
Det er ikke meget som er gratis her i tilværelsen, heller ikke at afskaffe landets feriedage. Det burde den nye SVM-regering også lære at forstå. Men i stedet for at kravle ned af træet, så vælger Socialdemokraterne, Venstre og Moderaterne at kravle endnu længere op.
Læserbreve

Vandkraft Naturligvis - Vestbirk Vandkraftværk en unik perle

12. januar 2023
Vestbirk Vandkraftværk blev opført i en krisetid med usikker energiforsyning, hvor Danmark ønskede at blive mere uafhængig af udenlandsk energi. Læs det lige en gang til. Lyder det genkendeligt? Det minder om, den tid vi har nu. Så stor tak til de fremsynede folk, der for omkring 100 år siden, lavede kraftværket så solidt, at det stadig kører for fuld kraft, så vi fortsat kan få glæde af vandets energi. Ovenikøbet et godt match at vandkraft laver mest energi med vinterens regn, når energiforbruget er størst.
Læserbreve

Hvorfor glipper tilliden fra vælgerne?

2. december 2022
Det er virkelig gustent sådan som såkaldt ansvarlige partier i disse dage skalter og valter med deres egen troværdighed overfor de vælgere som i tillid valgte af give dem deres stemme. Når en vælger afgiver sin stemme, så er det oftest troværdighed til partiernes ledere som gør den store forskel. Er der høj tillid, så belønnes partier og er troværdigheden mindre flatterende, ja så siver vælgerne. Det er det netop overståede folketingsvalg et rigtig godt eksempel på.
Læserbreve

Magten skal skifte i et velfungerende demokrati

13. november 2022
Når den socialdemokratiske valgmaskine begynder at kværne, bliver man mast. Med millioner af skatteyderpenge i lommen sættes dagsordenen og politiske modstandere efterlades hårdt kvæstet. Spørg bare De Konservative.
Læserbreve

Kultur med omtanke

30. oktober 2022
Der er ingen tvivl om, at kulturlivet er en vigtig del i vores samfund, og som vi ikke kan undvære.
Læserbreve

E45 skal udvides mellem Horsens og Randers nu

27. oktober 2022
Som chauffør har jeg gang på gang siddet i en kø på motorvej E45 mellem Vejle og Randers. Og jeg ikke alene. Tusindvis af østjyder holder dagligt i kø på motorvejen i halve og hele timer. De kommer for sent på arbejde, for sent hjem, varertransporter når ikke frem, folk misser færgen osv.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

22/09-22 Varebil udbrændt på Stigsholmvej lidt udenfor Brædstrup
22. sep 2022