Læserbreve

Læserbreve

Debat: Covid 19

21. november 2020
Jeg skal da godt nok love for at Horsens Folkeblad har kørt de store kanoner i stilling, og at avisen viser sit sande jeg, som borgerlig og venstre lige til det yderste af fingerspidserne, ikke en dag uden at der er en eller anden af avisens chefredaktører der skriver en smører, og angriber den siddende regering eller Horsens borgmester, med små og store stikpiller, hver dag i dagens avis, selv Dagens Julius, som jeg egentligt ser som god satire, er med på vognen med en sviner efter vores statsminister, eller vores borgmester som solkongen.
Læserbreve

Debat: Et godt liv for pårørende er værd at kæmpe for

20. november 2020
Regeringen har meldt ud, at 2021 bliver året, hvor Folketinget vedtager en langsigtet plan for, hvordan vi får en bedre psykiatri. Og det er der virkelig brug for. Antallet af børn, unge og voksne, der rammes af psykisk sygdom, stiger voldsomt.
Læserbreve

Debat: Hvordan kan vold være legalt??

18. november 2020
I Tv 2 nyhederne i aftes, kunne man se et indslag om drengeomskæring, hvor de danske myndigheder nu har registreret over 200 skader på små drengebørn, hvilket har ført til stigende kritik fra myndighedernes side.
Læserbreve

Debat: Giv skrivebordsgeneraler et realitetstjek

15. november 2020
I idrætsforeningerne udviser vi et stort samfundssind ved at følge alle de retningslinjer, som kulturministeriet udarbejder, og som efterfølgende tolkes og formidles af de store idrætsorganisationer DGI og DIF. Vi spritter af, på voksenhold begrænser vi forsamlingernes størrelse ved at opdele i mindre grupper og vi bruger mundbind på vej til og fra træning. Det går godt, og der er fuld gang i Foreningsdanmark til stor gavn for både den psykiske og fysiske folkesundhed.
Læserbreve

Debat: En hån mod minkavlere

11. november 2020
Regeringen har givet en ulovlig instruks til alle minkavlere i Danmark om at slå samtlige deres mink ihjel i hele Danmark. Selv de raske mink og også alle avlsmink, hvilket gør, at hele erhvervet er fjernet fra Danmark for altid.
Læserbreve

Debat: Nye ansigter hos Dansk Folkeparti

10. november 2020
Fredag den 6.november havde den lokale afdeling hos Dansk Folkeparti opstillingsmøde til den kommende kommunevalg med afholdelse tirsdag den 17. november 2021 og her var jeg så heldig, at blive valgt som byrådskandidat til kommende kommunevalg.
Læserbreve

Debat: Menighedsrådsvalget vedkommer os alle – STEM derfor!

09. november 2020
Vi har alle vores egen relation til kirken. Der er os, der er trygge ved kirkebænken, præstens smil og orglets klang. Der er os, der blot nyder kirkens silhuet, når den lyser op i vinterens mørke. Og så er der os, der har kirken som ramme for de store begivenheder i vores liv. Og én ting, vi har tilfælles er, at vi har svært ved at forestille os et landsbysamfund uden en kirke.

Annoncer

Mest læste artikler

Annoncer

Seneste video

02. nov 2020