Læserbreve

Dit debatindlæg eller replik må være på højst 2300 tegn. Redaktionen forbeholder sig ret til at forkorte alle indsendte læserbreve. Debatindlæg accepteres kun med fuldt navn og adresse fra afsenderen; undtaget er kun ministre, folketingsmedlemmer, europaparlamentarikere og andre, der via deres hverv umiddelbart kan identificeres.

Alle accepterede debatindlæg bringes her på hjemmesiden og i den trykte avis - dog med forbehold for at der er plads ellers kan et indlæg første bringes i næste avis.

Send dit debatindlæg til til post@oestbirk-avis.dk


 

Læserbreve

Debat: Biodiversitet - Brandmandens lov

1. marts 2021
Biodiversitet er på alles læber for tiden og vi har også lokalt på bl.a. SF’s foranledning for nylig vedtaget Horsens Kommunes første biodiversitetsstrategi. En strategi, der nu skal følges op af handling.
Læserbreve

Debat: Jeg er så glad!

23. februar 2021
Til byrådsmødet den 22. februar var cirkulær økonomi på dagsordenen og en ny strategi på området blev vedtaget. Strategien bygger på en række anbefalinger fra GRO hvor Det Radikale Venstre har næst-formandsposten.
Læserbreve

Debat: Naturen i Bygholm Ådal kommer før tung lastbilstransport

23. februar 2021
Forleden beskrev Jacob Bille fra Liberal Alliance i HSFO (lørdag 20 februar), hvorfor han som medlem af Horsens kommunalbestyrelse bakker op om den planlagte vej til tung transport. Vejen skal løbe fra motorvejen E45 tværs gennem naturområdet i Bygholm Ådal og hen til det nye DSV logistikcenter nær Lund.
Læserbreve

Debat: Råddenskaben dukker op til overfladen.

22. februar 2021
I den seneste tid er der dukket flere og flere grimme sager op på handicapområdet og det bliver da sværere og sværere, at se hvorfor kommunerne fortsat skal være øverste myndighed på handicapområdet.
Læserbreve

Debat: Venstre sender selv ”blålys”

20. februar 2021
Tomas har fået sin ukrainske gravide hustru hjem til Danmark igen. Hans hustru blev smidt ud af landet pga. en kæmpefejl, som Andreas Steenberg, Radikale, allerede i november 2020 gjorde opmærksom på overfor ministeren.
Læserbreve

Debat: Vedrørende påbud til Gedvedhus

20. februar 2021
Så kom skandalen til Horsens kommune omkring svigt i ældreplejen. Som helt almindelig borger med eller uden politisk tilhørsforhold, blev vi i dag vidne til oplysningen om, at Horsens kommune har udvist svigt i sin tilsynspligt i forhold til vores ældre medborgere på Gedvedhus.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Hilsen til forårssolen
25. feb 2021