Læserbreve

Dit debatindlæg eller replik må være på højst 2300 tegn. Redaktionen forbeholder sig ret til at forkorte alle indsendte læserbreve. Debatindlæg accepteres kun med fuldt navn og adresse fra afsenderen; undtaget er kun ministre, folketingsmedlemmer, europaparlamentarikere og andre, der via deres hverv umiddelbart kan identificeres.

Alle accepterede debatindlæg bringes her på hjemmesiden og i den trykte avis - dog med forbehold for at der er plads ellers kan et indlæg første bringes i næste avis. Læserbreve/debatindlæg til den følgende uge skal være redaktionen i hænde senest søndag kl. 10.

Send dit debatindlæg til til post@oestbirk-avis.dk


 

Læserbreve

Beskatnings-ivrig SVM-regering indfører ny passagerafgift!

15. maj 2024
DEBAT - Endnu en byrde på danskernes skuldre. Den seneste skattereform fra SVM-regeringen, der indebærer en årlig regning på over 610 millioner kroner gennem en ny passagerafgift, har skabt stor debat og frustration blandt borgere og virksomheder. Spørgsmålet, der ulmer under overfladen, er hvorfor danskere igen og igen pålægges nye skatter og afgifter, mens de allerede bærer en tung byrde af andre skatter.
Læserbreve

Skandalen om ejendomsvurderingerne bliver kun større og større

5. april 2024
DEBAT - De nye ejendomsvurderinger er en fadæse, som ingen ende vil tage. Senest er det kommet frem, at Vurderingsstyrelsen godt kendte til de problemer, som kunne føre til de forkerte ejendomsvurderinger, allerede inden, man sendte de nye vurderingerne ud til folket. Det fremgår nu efter Ombudsmandens undersøgelse af sagen.
Læserbreve

Ældreplejen bløder – Vi skal gribe ind nu!

5. april 2024
DEBAT - Vi bliver flere og flere ældre. Alligevel er kommunerne rundt omkring i landet ulykkeligvis nødt til at spare på ældreområdet. Ikke med deres gode vilje. Det er en direkte konsekvens af, at regeringen foretrækker skattelettelser over velfærd.
Læserbreve

Reformen på professionsuddannelserne lader vente på sig

24. marts 2024
DEBAT - For få unge vælger at tage en professionsuddannelse, for eksempel sygeplejerskeuddannelse, læreruddannelse, pædagoguddannelse eller socialrådgiveruddannelse. Det presser vores velfærdssektor, som i forvejen står i en stor rekrutteringskrise.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Kemikalieudslip i Nim
06. maj 2024