Læserbreve

Dit debatindlæg eller replik må være på højst 2300 tegn. Redaktionen forbeholder sig ret til at forkorte alle indsendte læserbreve. Debatindlæg accepteres kun med fuldt navn og adresse fra afsenderen; undtaget er kun ministre, folketingsmedlemmer, europaparlamentarikere og andre, der via deres hverv umiddelbart kan identificeres.

Alle accepterede debatindlæg bringes her på hjemmesiden og i den trykte avis - dog med forbehold for at der er plads ellers kan et indlæg første bringes i næste avis. Læserbreve/debatindlæg til den følgende uge skal være redaktionen i hænde senest søndag kl. 10.

Send dit debatindlæg til til post@oestbirk-avis.dk


 

Læserbreve

Debat: Borgmesterens enevælde skal brydes

18. juni 2021
I den senere tid har et stigende antal kritiske læserindlæg om borgmester Peter Sørensen magtfuldkommenhed fundet vej til den lokale presse i Horsens kommune. Hovedansvaret for et godt samarbejde i byrådet er og bliver borgmesterens. Det evner og magter han imidlertid ikke.
Læserbreve

Debat: Cykelsti binder Østbirk og Horsens sammen

16. juni 2021
Partierne bag budgetaftalen for 2021 besluttede i den aftale at igangsætte en række cykelstiprojekter. På sidste byrådsmøde besluttede vi derfor 1. etape af en ny cykelsti mellem Horsens og Østbirk, hvor arbejdet med den første del fra Horsens til Egebjerg (ved slagteriet) begynder i oktober 2021.
Læserbreve

Debat: Flere selvstændige skoler

15. juni 2021
Et af de varmeste samtaleemner på skolerne i Horsens er, om skolestrukturen i midtbyen er rigtig og om der forsvinder en folkeskoleafdeling i byen.
Læserbreve

Debat: Infrastruktur

12. juni 2021
Man kan ærgre sig over at der skal laves endnu en vej, der påvirker arealer hvor der ikke er trafik i forvejen, eller man kan glæde sig over, at det er nødvendigt. Jeg vælger at glæde mig over, at Horsens Kommune er i en så positiv udvikling at vi skal have forbedret og udvidet vores infrastruktur.
Læserbreve

Debat: En løvemor brøler - bevar det frie valg

12. juni 2021
Hvad kan få en mor til 4 bullerbasser op på barrikaderne? Det simple svar er: Når det rammer mine og fremtidens børn og børnefamilier. Jeg har en bekymring og en undren over forslaget til ændringen af loven om private daginstitutioner.
Læserbreve

Debat: Venstrefløjen gambler med lokaldemokratiet og modarbejder ugeaviserne!

10. juni 2021
Vi har netop i folketinget behandlet et forslag fra SF, der bakket op af Enhedslisten, krævede, at reklameaviser skal overgå til en såkaldt ja-tak ordning. Kort fortalt går ordningen ud på, at den enkelte husstand i fremtiden aktivt skal tilvælge at modtage reklamer og ugeaviser og ikke som i dag benytte de ellers velfungerende nej-tak og nej-tak+ ordninger, hvor man kan fravælge enten udvalgte eller alle reklamer.
Læserbreve

Debat: Byg dit eget hotel!

10. juni 2021
”Der er ikke én frø, der er ikke én fugl, der er ikke én fisk, der har fået det ringere som følge af regeringens politik”, sagde Fogh i 2003.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Bakkelandets Friskole - Børnehave - Vuggestue
07. jun 2021