Læserbreve

Dit debatindlæg eller replik må være på højst 2300 tegn. Redaktionen forbeholder sig ret til at forkorte alle indsendte læserbreve. Debatindlæg accepteres kun med fuldt navn og adresse fra afsenderen; undtaget er kun ministre, folketingsmedlemmer, europaparlamentarikere og andre, der via deres hverv umiddelbart kan identificeres.

Alle accepterede debatindlæg bringes her på hjemmesiden og i den trykte avis - dog med forbehold for at der er plads ellers kan et indlæg første bringes i næste avis. Læserbreve/debatindlæg til den følgende uge skal være redaktionen i hænde senest søndag kl. 10.

Send dit debatindlæg til til post@oestbirk-avis.dk


 

Læserbreve

Byggeri til børnene

7. juni 2023
I Børne- og dagtilbudsudvalget har vi prioriteret den ramme på omkring 200 mio. kr., vi har til anlægsprojekterne på dagtilbudsområdet for de kommende år.
Læserbreve

Danskerne er klogere end regeringen

27. maj 2023
Da regeringen bestående af Socialdemokratiet, Venstre og Moderaterne gik til kamp mod Store Bededag, lød begrundelsen, at riget manglede penge, og at der var krig i Europa. Nuvel, krigen i Europa blev med succes udnyttet til at afskaffe forsvarsforbeholdet - så hvorfor ikke forsøge sig med den dårlige undskyldning igen?
Læserbreve

Bundplacering udtryk for sund fornuft

21. maj 2023
I den lokale presse er det blevet fremført, at Horsens er nummer sjok med grøn strøm i Østjylland, hvilket jeg synes, at borgerne i kommunen skal være glade for, fordi den grønne omstilling i stort omfang baserer sig på ideologisk betontænkning og ikke på sund fornuft.
Læserbreve

Psykiatriens hus i Horsens kommune

27. april 2023
I september 2022 kunne Horsens borger læse at Horsens kommune har inviteret region midt til en dialog om samarbejdet af et fælles psykiatrihus i centralt i Horsens.
Læserbreve

Så røg Grænsekontrollen!

21. april 2023
Tilbage i 2018 lancerede Socialdemokratiet udlændingeudspillet ’Retfærdig og Realistisk’. Efterfølgende har selv samme socialdemokrater haft vældig travlt med at rose sig selv for alle deres fortræffelige resultater på udlændingeområdet. Tilsyneladende fordi ingen andre vil det! Socialdemokratiet turnerer således rundt med opslag på sociale medier hvor de jubler over udlændingestramninger, der har virket. De er ikke fedtede overfor dem selv- og tager æren for nærmest alt der kan krybe og gå.
Læserbreve

Et politisk ansvar

19. april 2023
Debatten om forslaget til tematillæg for byudvikling, som er i offentlig høring, er i gang. Det er rigtig godt.
Læserbreve

Forsmag på partiprogram

10. april 2023
Med et fuldt finansieret forslag til finansloven for 2023, har Danmarksdemokraterne givet en forsmag på, hvad man kan forvente af det kommende partiprogram som vi snart er klar til at præsentere.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023