Læserbreve

Dit debatindlæg eller replik må være på højst 2300 tegn. Redaktionen forbeholder sig ret til at forkorte alle indsendte læserbreve. Debatindlæg accepteres kun med fuldt navn og adresse fra afsenderen; undtaget er kun ministre, folketingsmedlemmer, europaparlamentarikere og andre, der via deres hverv umiddelbart kan identificeres.

Alle accepterede debatindlæg bringes her på hjemmesiden og i den trykte avis - dog med forbehold for at der er plads ellers kan et indlæg første bringes i næste avis. Læserbreve/debatindlæg til den følgende uge skal være redaktionen i hænde senest søndag kl. 10.

Send dit debatindlæg til til post@oestbirk-avis.dk


 

Læserbreve

Debat: Oven på en hård valgkamp

28. november 2021
Valgkampe er hårde, og de tapper på ens ressourcer. Som spidskandidat er man næsten konstant på de sidste to måneder før valget. Det er energikrævende arbejde, for man kommer ikke sovende til et mandat. Der skal kæmpes. Og har man fuldtids lønarbejde som jeg, så kører man ikke valgkampen på fuldt opladte batterier.
Læserbreve

Debat: To dage gik der…

25. november 2021
Knapt er stemmerne talt op fra kommunalvalget, før den ”borgerlige” side af byrådssalen sælger ud af en absolut borgerlig-liberal mærkesag – skatte- og afgiftspolitikken. Konservative, Venstre og Nye Borgerlige fik et rigtig godt kommunalvalg, hvilket burde styrker deres mandat i Horsens Byråd i den kommende periode.
Læserbreve

Debat: Tak for en god valgkamp

22. november 2021
På vegne af KD i Horsens Kommune, vil jeg en hjertelig tak, for hver en stemme, der er sat ved liste K ved kommunal- og regionsvalget. Selvom vi ikke opnåede valg her i Horsens, kan vi glæde os over pæn fremgang, både her og i landet som helhed.
Læserbreve

Debat: Ugeaviser og reklamer bliver ikke delt rundt!??

14. november 2021
Jeg er en ganske almindelig borger i Horsens kommune! Nu har vi, der hvor jeg bor, ikke modtaget ugeaviser og reklamer i en måneds tid!! Jeg har mailet til FK Distribution vedrørende manglen, jeg hører ikke noget derfra!!
Læserbreve

Debat: Høretab er træls!

13. november 2021
At være ramt af høretab er for at sige det rent ud ret træls, at få sine høreapparater udskiftet efter 4 år er endnu mere træls. For 4 år siden kunne man ringe og bestille tid evt. komme hurtigt med på et afbud. Fint! Supergodt, nemt ud til ASV Horsens hvor Regionen og Horsens kommune har til huse, og god betjening på ASV, regionen har servicen de første 3 mdr. derefter kommunen samt vedligeholdet derefter.
Læserbreve

Debat: En mærkesag om velfærd og udvikling

12. november 2021
Politiske karrierer kan gå ad de mærkeligste veje. For mit eget vedkommende startede det med en dyb bekymring over Danmarks udlændingepolitik. Det førte til, at jeg i mange år kæmpede i Dansk Folkeparti for at ændre Danmarks kurs på udlændingeområdet. Det gjorde jeg i både byrådet og i Folketinget, og jeg skal være den første til at indrømme, at der blev gået til makronerne!
Læserbreve

Debat: Vi skal spille hinanden gode!

12. november 2021
I løbet af valgkampen har jeg deltaget i mange vælgermøder med både borgere og erhvervsliv. Tilbagemeldingerne herfra er et budskab med mange sandheder om et til tider dårligt, politisk klima fyldt med spin, ævl og kævl fremfor realpolitik. Denne kritik bør ramme enhver lokalpolitiker, for politisk uro fører ikke noget godt med sig. Tværtimod kan det have store, negative konsekvenser i form af faldende serviceniveau, længere sagsbehandlingstider og usikkerhed blandt kommunens ansatte - om den politiske retning.
Læserbreve

Debat: Nu skal vi tale om omsorg

10. november 2021
”Jeg kan ikke forstå, hvad en regering skal gøre godt for, hvis det ikke er for at beskytte de svage. De stærke skal sgu nok klare sig.”. Sådan sagde Kim Larsen engang, og det havde han ret i.
Læserbreve

Debat: Vi vil mødes og samles – men hvor?

10. november 2021
Som mange i Hovedgård kommer jeg rundt hele året i min hjemby Hovedgård, og gjort stor brug af de mange fantastiske faciliteter som vi har. Tilbuddene i Hovedgård rummer alt svømmehallen til tennisbanerne og vores park Anlægget til mine daglige gåture.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021