Læserbreve

Læserbreve

Replik: Til Ole Lund - Rigsretssagen mod Støjberg

19. januar 2021
Hej igen Ole, egentligt havde jeg troet, at vi bare skulle erklære ”våbenhvile” efter som vi formodentligt aldrig bliver enige, men du havde et nyt indlæg i Østjydsk Avis, som jeg ikke synes skal stå uimodsagt.
Læserbreve

Debat: Borgerligt opbrud i Horsens kommune

18. januar 2021
Nye Borgerlige er den nye dreng i klassen. Vi stiller op til kommunalvalget i Horsens kommune om ti måneder for at få et stærkt mandat i byrådet til at få brudt det socialdemokratiske magtmonopol og få sat fokus på konservative dyder som høflighed, redelighed, ærlighed, ordholdenhed, arbejdsomhed og selvhjulpenhed.
Læserbreve

Debat: Grund til stolthed og begejstring

17. januar 2021
Knapt havde rådhusklokkerne ringet det nye år ind, før læserbrevene tikkede ind med kritik om byudviklingen, arkitekturen og investorerne i Horsens Kommune. En efterhånden triviel, skinger og respektløs tone fra personer og partier, for hvem, der er gået inflation i at overgå hinanden i brugen af kritiske, negative og nedværdigende gloser om byudviklingen.
Læserbreve

Debat: Covid-19 vaccinering

15. januar 2021
Troede faktisk at der ville være styr på den vaccinering af samfundet, når det gik i gang, de har haft et år til at planlægge det, og nu viser det sig alligevel at det er mere eller mindre noget rod.
Læserbreve

Debat: Bedre natur og bedre adgang til naturen!

14. januar 2021
Vi har i byrådet besluttet at udarbejde en naturplan, som skal stå på to ben. Det ene er en rekreativ friluftsstrategi, som skal sætte en retning for, hvordan vi letter adgangen og får skabt et større kendskab til det meget fantastiske natur rundt om i kommunen. Det andet er den biodiversitetsstragi byrådet vedtog for nylig, lige før årsskiftet, som skal sætte en ambitiøs overligger for initiativer, der skal skabe en rigere og mere varieret natur med flere vilde planter og dyr i både by- og landområder.
Læserbreve

Debat: Hvad med naturen?

12. januar 2021
Nye boliger er nu blevet placeret i de smukke omgivelser ved Bygholm Sø- og Skov. Der er kommet en dagligvarebutik lige ud til Silkeborgvej. En del af Nørrestrand bliver snart bebygget. Ved Torsted bygges der på liv og løs. Nye veje ser dagens lys. Alt sammen på naturens bekostning. Kan det være bedre?
Læserbreve

Debat: Vaccine - Tænk på personalet

11. januar 2021
Jeg er ikke i tvivl. Lad nu frontpersonalet på vores sygehuse, hos lægerne og i hjemmeplejen blive vaccineret først. Har man hørt på frontpersonalets oplevelser hen over julen og dermed fået input ude fra virkeligheden, burde der ikke være tvivl. De lever i et konstant pres – ikke kun for at blive syge af Covid-19 men også fordi kolleger er syge, i isolation og derfor ikke kan træde til.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Borgmester Peter Sørensens virtuelle nytårskur
03. jan 2021