Læserbreve

Dit debatindlæg eller replik må være på højst 2300 tegn. Redaktionen forbeholder sig ret til at forkorte alle indsendte læserbreve. Debatindlæg accepteres kun med fuldt navn og adresse fra afsenderen; undtaget er kun ministre, folketingsmedlemmer, europaparlamentarikere og andre, der via deres hverv umiddelbart kan identificeres.

Alle accepterede debatindlæg bringes her på hjemmesiden og i den trykte avis - dog med forbehold for at der er plads ellers kan et indlæg første bringes i næste avis. Læserbreve/debatindlæg til den følgende uge skal være redaktionen i hænde senest søndag kl. 10.

Send dit debatindlæg til til post@oestbirk-avis.dk


 

Læserbreve

Debat: Grøn omstilling med omtanke

21. maj 2022
Med omtanke giver den grønne omstilling mening, men venligst ingen dyre uigennemtænkte hovsaløsninger fordi politikere har det med at forfalde til lemming-mentalitet, når det er smart at ride med på en bølge, der er oppe i tiden.
Læserbreve

Debat: Udvidelse af Egebakken

19. maj 2022
Så kom den officielle negative udmelding omkring udvidelsen af plejehjemmet Egebakken i dagens avis Hrs. Folkeblad fra direktør Jes Svenninggaard for sundhed og velfærd i Horsens kommune. Udvidelsen af Egebakken skulle have været en del af de 184 plejeboliger der bliver brug for om fem år i Horsens kommune.
Læserbreve

Debat: Kühnaus solo-planer

8. maj 2022
Ulykkelige amputationer, som rettidig omhu kunne have forhindret, er for vigtig en sag til at fortsætte det politiske sololøb, som regionsrådsformand Anders Kühnau praktiserer. Regionsrådsformanden har netop proklameret en fire-punkts plan, som skal afhjælpe situationen på Region Midtjyllands hospitaler, hvor patienter med åreforkalkning eller blodprop har mistet førligheden på grund af utilstrækkelig og for sen behandling.
Læserbreve

Debat: Replik til artikel i Horsens Folkeblad

25. april 2022
Hvor Mette Søby Lund fortæller om Højlundsgades nyanlagte fortov som hun kommer hjem til opgravet og ingen el i hendes hus, samt et ødelagt elskab på gaden, efter opgravning og genetablering ligner fortovet et vaskebræt.
Læserbreve

Debat: Vi står over for en gigaopgave!

22. april 2022
Vi har hørt det mange gange efterhånden. Vi står med en gigaopgave, hvor regeringen efterhånden har indgået flere aftaler med Kommunernes Landsforening om håndteringen af de forventelig mange ukrainske flygtninge, der er på flugt fra en gal mands krig. De ukrainere, der måtte vælge Danmark til, skal vi naturligvis ta’ os af. Vi skal hjælpe med et sted at bo, med skolegang, børnepasning og arbejde. Med fred og ro.
Læserbreve

Debat: Gør som Odder og Samsø byråd, sig nej

20. april 2022
En borger fra Ørskov mellem Hovedgård og Gedved var i torsdags forbi borgmester Peter Sørensens kontor for at aflevere indsamlede underskrifter imod en sydgående motorvej fra en eventuel Kattegatbro syd for Hou over Hovedgård og Gedved til E45.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021