KV21

KV21

Enigt Horsens Byråd står bag konstitueringsaftale

18. november 2021
Peter Sørensen fortsætter som borgmester - og alle poster er fordelt. Alle partier i det nyvalgte Horsens Byråd, der starter arbejdet den 1. januar 2022, er med i konstitueringsaftalen, der blandt andet fordeler poster i de politiske udvalg.
KV21

Alle ville se ”girafferne” i Gedved

11. november 2021
Når spidskandidaterne til byrådsvalget er samlet under samme tag, tiltrækker det rigtig mange tilskuere, samt partiernes kandidater og støtterne. Der var fyldt til sidste plads i den gamle Seminariesal i Gedved og der var mange spørgsmål til kandidaterne.
KV21

SF vil styrke samarbejdet om og kontrollen med overholdelse af klausuler

10. november 2021
Aktivitets- og beskæftigelsesniveauet er højt i Horsens Kommune. Både i forhold til byggeri og service er der gang i lokalsamfundet og dermed også i kommunen som virksomhed og byggeherre. Det er naturligvis rigtig godt, men midt i al aktiviteten er det selvfølgelig vigtigt at holde fast i den danske arbejdsmarkedsmodel og i danske løn- og arbejdsvilkår.
KV21

Kom til vælgermøde på Brædstrup skole

3. november 2021
På vælgermødet 4. november kl. 19.00, på Brædstrup skole, er der deltagelse af Børge Sørensen (Radikale Venstre), Louise Lange (Dansk Folkeparti), Pernille Holm (SF), Bo Skov (S), Ole Dahl Kristensen (V), øvrige partier inviteret, navne udestår. Anni fra Miljølisten Horsens har sendt afbud.
KV21

Søren Pape på besøg i Horsens

3. november 2021
Torsdag formiddag var Søren Pape sammen med spidskandidat Esben Hedeager og byrådskandidat Annette Schulz Jensen på besøg på Egebjerg Plejehjem. Efter en fremragende rundvisning af leder Aase Eide, hvor alle virkelig mærkede stedets nærværende og hjemlige hygge, blev der budt på kaffe med husets beboere.
KV21

Stor tilslutning til vælgermøde i Østbirk

2. november 2021
Hvad fylder i debatten til et vælgermøde? Trafik indtager atter en sikker førsteplads og det var også det emne tilhørerne og de politiske kandidater, i Østbirk Hallen, helst vil tale om på det det store vælgermøde torsdag aften.
KV21

Radikale Venstre i Horsens har kandidatlisten til kommunalvalget klar

4. oktober 2021
Til kommunalvalget i november har Radikale Venstre i Horsens opstillet 7 personer. At nummer 1 og 2 på listen er Niels Voetmann Jepsen og Rikke Christensen, har været kendt længe. Nu er listen suppleret med 5 kandidater mere, og det komplette hold ser ud som følger, i den rækkefølge de er opstillet.:
KV21

To gange Arne Lægaard på stemmesedlen

3. oktober 2021
Når vælgerne til regionsrådsvalget i Region Midtjylland skal stemme den 16. november, skal de se sig godt for på stemmesedlen. Især hvis de vil stemme på Venstre-kandidaten Arne Lægaard. Blandt Venstres 41 kandidater til regionsrådsvalget er der nemlig to kandidater med præcist dét navn. Arne Lægaard fra Holstebro, der står på plads nr. 10. Og Arne Lægaard fra Skanderborg, der er opstillet som nummer 16.
KV21

Kristendemokraterne klar til valg

1. oktober 2021
Den 29-årige pædagogstuderende Matthias Ripley Eilsøe er valgt som ny spidskandidat for Kristendemokraterne (KD) i Horsens Kommune ved efterårets kommunalvalg. Han er gift med Malene og bosiddende i Sundbyen i Horsens.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Kemikalieudslip i Nim
06. maj 2024