Motor

Motor

Far og søn styrer stærkt i to vilde Volvoer

3. august 2023
Kurt og Heino Mejer, far og søn rally-team, skaber spænding i det kommende Munkebjerg Hillclimb, mens de holder liv i historien med deres klassiske Volvo-racere, og fortsætter med at dominere i den historiske racingverden.
Motor

Adrenalin og samarbejde i solskin

24. april 2023
Yding dannede rammen om fart, spænding og fællesskab, da motorsportsentusiaster samledes til Yding Rally Special 2023. Der var 79 hold, drama på ruten og stærk lokal opbakning.
Motor

Lokal co-driver Jens Fisker tilbage i kampen ved Yding Rally Special

18. april 2023
Horsens Automobil & Motor Klubs Yding Rally Special finder sted lørdag 22. april og byder på en stor del af den danske rallyelite. Blandt deltagerne finder vi Danmarks yngste co-driver, Jens Fisker fra Østbirk, som sammen med Søren Bøgeskov fra Hammel tager revanche efter et uheldigt afbræk i 2022.
Motor

Så skal der igen kravles bakker i Nim

14. september 2022
Lørdag den 17. september afholder Horsens Automobil & Motor 6. og sidste afdeling i kampen om Danmarksmesterskabet i Hillclimb for klassiske og historiske biler. Det efterhånden traditionsrige Nim Hillclimb har serviceplads på parkeringspladsen ved Nim Skole, Møllegade 20 i Nim.
Motor

Bøgeskov og Fisker til rally i Aalborg

7. juli 2022
Sidste weekend den 25. juni deltog Søren Bøgeskov fra Hadsten og 15-årige Jens Fisker fra Østbirk i tredje afdeling af det danske mesterskab i rally i Aalborg i den røde Volvo 850 GLT.
Motor

Torsdagsrally kommer igen til Horsens

8. maj 2022
Siden foråret 2016 har Torsdagsrally været nogle meget populære arrangementer, som giver nye udøvere af rallysporten mulighed for at prøve rally uden de store investeringer. Efter et par år med Corona, og dermed begrænset aktivitet, er der nu igen planlagt en fuld sæson med 8 arrangementer hen over sommeren. Her har man mulighed for, i forskellige byer, at teste sin bil og egne evner bag et rat i et fuldt lovligt og godkendt motorsportsarrangement.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024