Motor

Motor

Så skal der igen kravles bakker i Nim

14. september 2022
Lørdag den 17. september afholder Horsens Automobil & Motor 6. og sidste afdeling i kampen om Danmarksmesterskabet i Hillclimb for klassiske og historiske biler. Det efterhånden traditionsrige Nim Hillclimb har serviceplads på parkeringspladsen ved Nim Skole, Møllegade 20 i Nim.
Motor

Bøgeskov og Fisker til rally i Aalborg

7. juli 2022
Sidste weekend den 25. juni deltog Søren Bøgeskov fra Hadsten og 15-årige Jens Fisker fra Østbirk i tredje afdeling af det danske mesterskab i rally i Aalborg i den røde Volvo 850 GLT.
Motor

Torsdagsrally kommer igen til Horsens

8. maj 2022
Siden foråret 2016 har Torsdagsrally været nogle meget populære arrangementer, som giver nye udøvere af rallysporten mulighed for at prøve rally uden de store investeringer. Efter et par år med Corona, og dermed begrænset aktivitet, er der nu igen planlagt en fuld sæson med 8 arrangementer hen over sommeren. Her har man mulighed for, i forskellige byer, at teste sin bil og egne evner bag et rat i et fuldt lovligt og godkendt motorsportsarrangement.
Motor

Rallytest blev succes

3. maj 2022
Det lokale rally team Tom Petersen og Steen Larsen deltog i Yding Rally sprint med den nye bil Subaru Impreza wrx sti. Det blev en succes for teamet.
Motor

Far og søn med i lokal rallyløb

26. april 2022
Det var atter tid til det traditionsrige rally special på vejene nord og vest for Yding, og de to lokale kørere, Jens og Christian Fisker var med som co-drivere hos henholdsvis Jens Møibæk og Søren Bøgeskov.
Motor

Perfekt start til DM i rally for Bøgeskov og Fisker

20. april 2022
Weekenden den 9. april blev første afdeling af det danske mesterskab i rally kørt i Slagelse. Og det nye makkerpar i den røde Volvo 850 GLT, Søren Bøgeskov fra Hadsten og den kun 15-årige Jens Fisker fra Østbirk, endte med max point på kontoen, da de kom i mål som sikre klassevindere og som nr. 1 generelt blandt de over 60 biler, der stillede til start.
Motor

HAMK Special Rally i Yding

19. april 2022
Yding Grønt på Skovhøjvej 8 i Yding ved Østbirk er søndag den 24. april rammen omkring det efterhånden traditionsrige Yding Rally Special, som køres på vejene nord og øst for Yding by. Det er Horsens Automobil & Motor Klub, med løbsleder Michael Gøttrup i spidsen, som arrangerer løbet, der tiltrækker deltagere fra hele Danmark.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Kagehuset i verdensrummet
14. feb 2023