Sport

Sport

Cykelmotion i Østbirk: Kammeratskab og frisk luft venter i den nye sæson

20. marts 2023
Forårssolen skinner, og det er tid til at hoppe på cyklen igen! ØIF Cykelmotion inviterer alle glade cykelentusiaster til en ny sæson med masser af frisk luft, kammeratskab og sund motion. Opstartsmødet finder sted 2. april kl. 09:30 i Østbirk Hallens cafeteria, hvor der bliver serveret kaffe og rundstykker.
Sport

Christina er årets ØIF-leder 2022

6. marts 2023
Østbirk Idrætsforening fejrer hvert år en frivillig leder, som har ydet en særlig indsats. I 2022 er valget faldet på Christina Laursen Christensen. ØIF’s formand Jens Norup Simonsen overraskede Christina med blomster og vandrepokal i forbindelse med håndboldbrag i Østbirkhallen lørdag den 4. marts 2023.
Sport

Ustoppelige svømmere fra Odder

7. februar 2023
Odder Svømmeklubs unge svømmere er ikke til at stoppe for tiden. 40 svømmere stillede til start i weekenden, hvor klubben var den største klub, men det var ikke kun i antal deltagere at Odder Svømmeklub var det største, det gjorde sig også gældende ift. medaljerne.
Sport

Flot boksestævne i Horsens

6. februar 2023
Der blev vist flot kampsport i Forum Horsens i weekenden hvor Dansk Bokseunion havde inviteret til Jyske mesterskaber og Jyske begyndermesterskaber 2023, og det var i et flot samarbejde med BK Vitus Horsens.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023