Sport

Sport

God HH Elite optakt til udekamp mod oprykkerne

8. november 2021
Det plejer at være endog meget vanskeligt at være nyoprykket hold i den bedste række i kvindehåndbold, men oprykkerne fra Ringkøbing har taget Bambusa-kvindeligaen med storm. Det er blevet til tre sejre til Ringkøbing. Den obligatoriske sejr over bundholdet Holstebro, en sejr over Skanderborg og endelig en meget overraskende sejr over København. På det seneste har det dog knebet en smule for holdet fra vestkysten, og det skal HH Elite gøre sit til at forværre, når kampen spilles fredag aften i Ringkøbing.
Sport

To kampe venter på HH Elite i denne uge

2. november 2021
Esbjerg på udebane onsdag og hjemmekamp mod Skanderborg lørdag eftermiddag i Forum Horsens er programmet. Optakten til de to kampe var ikke den ønskede. Det blev til et nederlag sidste onsdag, hvor Silkeborg-Voel KFUM var på besøg i Horsens. I den kamp fik man set både det lave bundniveau og det tårnhøje topniveau HHElite kan diske op med. Desværre var der mere af det første end af det sidste så Silkeborg-Voel KFUM kunne ikke helt ufortjent tage to point med hjem i bussen.
Sport

Silkeborg er ikke noget let modstander

26. oktober 2021
Når der onsdag aften fløjtes op til kamp i Forum Horsens mellem hjemmeholdet HHElite og gæsterne fra Silkeborg-Voel, er der en meget jævnbyrdig kamp i vente. HHElite har gennem de seneste sæsoner haft et rimeligt godt tag på silkeborgenserne, men intet er sikkert når der skal kæmpes om to point i Horsens onsdag aften.
Sport

HH Elite favoritter i onsdagens kamp mod Holstebro

22. oktober 2021
De seneste fire kampe har HH Elite været underdogs, men i næste kamp i Bambusa Kvindeligaen må HH Elite påtage sig favoritværdigheden. Modstanderen er Holstebro, der ligger i den absolut tunge ende af ligaen. I de senere år har det været smalhals i Holstebro Håndbold, der ellers for få år siden har været et af de dominerende hold i dansk damehåndbold.
Sport

Rally succes med forskellige strategier

7. oktober 2021
Ved sæsonstarten i 2021, besluttede Heino Mejer at den aldrende Volvo 242 Turbo, som han i en årrække har deltaget i DM-rally med, skulle sættes på delpension. Den skulle fremover kun deltage i kortere løb som hillclimb og rallysprint.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021