Sport

Sport

Seniorer fra Brædstrup tog guldet hjem

15. november 2022
Lørdag 12. november afholdt Svømmeunionen og STO Vestdanske mesterskaber i Masters svømning i Odense. Brædstrup Svømmeklub var repræsenteret af to seniorer, Poul Erik Tankred (69 år) og Rina Damsgaard (66 år).
Sport

Succesfuldt DM Junior

14. november 2022
Horsens’ junior svømmere satte et solidt aftryk på dette års Danske Juniormesterskaber på kortbane i Esbjerg, hvor 12 unge og talentfulde svømmere stillede til start.
Sport

Amalie er optimist

5. oktober 2022
Drømmen om fast spilletid blev skiftet ud med et overdrevet korsbånd, men Amalie Grøn forbliver optimist.
Sport

HH Elite: Teamet omkring holdet bliver vigtigere og vigtigere

4. oktober 2022
Den tid, hvor staben omkring et eliteidrætshold bestod af en træner og en holdleder, er for længst overstået. Der er assistenter, fysiske trænere og en sundhedssektor, der stort set matcher et sygehus i starten af tresserne. Alt sammen for at sørge for de optimale forhold for spillerne, så de kun skal tænke på at udføre deres arbejde inde på banen. I HH Elite er de også med på den vogn, og de tre fysioterapeuter er en særdeles vigtig del af træning, forebyggelse og genoptræning.
Sport

Svær opgave venter HH Elite onsdag aften

3. oktober 2022
Når Ikast håndbold kommer på besøg i Forum Horsens onsdag kl. 18.30, venter sæsonens hidtil største opgave for HH Elite. Modstanderne er blandt de tre hold, eksperterne venter vil sidde på medaljerne, når sæsonen er overstået. Det er dog så langt fra ensbetydende med at HH Elite liger sig fladt ned inden kampen. Der er lidt, der skal gøre godt igen efter en katastrofal anden halvleg i udekampen mod Silkeborg-Voel.
Sport

Odder Svømmeklub: Bedste stævne i årtier!

23. september 2022
I al beskedenhed var Odder Svømmeklub virkelig til at få øje på til REMA 1000 Cup i Horsens. 40 svømmere fra Odder var oppe imod de tidligere svømmeliga svømmere fra Horsens, Esbjerg og Vejle Svømmeklub som er nogle af mastodonterne i Jylland og ikke mindst A6 som blev sommerens 3. bedste årgangs klub i Danmark.
Sport

Hege her, der og alle vegne

21. september 2022
Træner Jan Leslie havde inden kampen proklameret, at der skulle være to point til samlingen, når kampen mod Randers var overstået, og han holdt ord. I sæsonens klart bedste præstation udspillede HH Elite tirsdagens modstander fuldstændigt og kunne gå tilfredse i bad med en 34 – 22 sejr i bagagen.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

22/09-22 Varebil udbrændt på Stigsholmvej lidt udenfor Brædstrup
22. sep 2022