Sport

Sport

Idrætsdeltagelsen er mindre coronaramt end frygtet

28. december 2020
57 procent af de voksne danskere er idræts- og motionsaktive, viser ny undersøgelse fra Idrættens Analyseinstitut. Det er et fald fra før corona, men mindre end frygtet. Nu skal de sidste hentes tilbage til idrætten og nye målgrupper fastholdes.
Sport

Trille Trolle introduktion i Gedvedhallen

17. oktober 2020
Trille og Trolle-træning er sjov, legende og lærende håndbold for børn i alderen 2-5 år. Hvor der vil være fokus på leg med bold, løb, forhindringer og fortællinger, så kom og vær med til en hyggelig dag i håndboldens tegn.
Sport

Fire nye hold hos Hovedgård Svømmeklub

21. august 2020
Maja Skytte er ny instruktør hos Hovedgård Svømmeklub og kan betegnes som appelsinen i turbanen. Med hendes kompetencer kan klubben tilbyde fire nye hold når sæsonen begynder 7. september.
Sport

Færre medlemmer i idrætsforeningerne i Horsens Kommune

15. april 2020
Det seneste år er der kommet 759 færre medlemmer i Horsens Kommunes idrætsforeninger. En stor del af tilbagegangen skyldes en forening i Skanderborg Kommune, der tidligere har talt fejlagtigt med. På landsplan er der historisk mange medlemmer i idrætsforeningerne med en fremgang på næsten 50.000.
Sport

Nyt håndboldtiltag prøvet af i Østbirk

2. februar 2020
Seniorerne i Østbirk Idrætsforening var i torsdags prøveklude for et helt nyt projekt. Det var Dansk Gymnastik- og Idrætsforeninger og Dansk Håndboldforbund, der ville prøve et nyt håndboldkoncept – Håndbold for Seniorer – og de to organisationer havde spurgt, om de måtte prøve ideen af i Østbirk.
Sport

Kaj Anius er Årets leder 2019

2. februar 2020
Årets leder 2019 i Østbirk IF blev kåret lørdag aften i forbindelse med den årlige fest for foreningens frivillige. Frem til årsskiftet har medlemmer og frivillige kunnet indstille kandidater til Årets leder, og der var denne gang usædvanligt mange og gode forslag, hvilket gav ØIF's bestyrelse en svær opgave.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Borgmester Peter Sørensens virtuelle nytårskur
03. jan 2021