Flot markedsdag i NimRandi Nansen og hendes familie flyttede for kort tid siden til Nim fra Aarhus. Familien havde som så mange andre mange ting stående ubrugt og dem kunne andre måske bruge, var hendes tanke.

Tirsdag i uge 42, midt i efterårsferien, lavede hun et opslag på Facebook og inviterede byens borgere til at deltage i fælles markedsdag i hele Nim, med boder ved eget hjem.

Søndag formiddag kunne man se 16 boder rundt om i Nim – alle markeret med flag – stå og tilbyder af gode loppefund til lavpris. Ved Min Købmand i Nim havde fem stadeholdere slået deres boder op og de handlende måtte have styret deres nysgerrighed og kiggede interesseret på loppefundene.

De handlende og stadeholderne var alle enige om, at de flotte efterårsvejr og det faktum, at alle havde været ”indespærret” i Corona-perioden, gjorde at interessen for arrangementet var så stor. Som en af de handlende sagde:

- Vi trænger alle sammen til at komme ud og få sol og vind i ansigtet, og til at tale med andre mennesker… sådan i virkeligheden og ikke gennem en skærm eller telefon.

Rundt om byen så man flagene ved indkørslerne og på Skovbakken var der opstillet fire boder med flotte varer. Ved en af boderne havde et par unge piger sat deres gamle legetøj til salg og var i tvivl om prissætningen. Heldigvis kunne deres forældre hjælpe med at sætte den, så kunderne ville købe. Ved boden havde de også flotte æbler, hjemmelavet kage, frisklagte æg og nyopgravede kartofler til salg.

Der var en god strøm af interesserede på Skovbakken og hos Randi Nansen, havde hun sat gamle konservesdåser op og fundet tennisboldene frem, så børnene kunne kaste til måls, mens mor og far kiggede på de mange mine loppefund i haven.

- Det var en pludselig indskydelse, da vi havde et rum fyldt med ting og sager vi aldrig brugte. Jeg synes også det er en god måde at ryste byen sammen og få noget sjovt ud af sidste dag i efterårsferien inden arbejdsdagen begynder i morgen mandag. Det ser ud til at havde været en succes og med 16 deltagende boder er det langt over min forventning. Jeg tænker at vi skal gentage succesen allerede igen næste år, afslutter Randi Nansen og byder de næste kunder i loppeboden velkommen.

Kildall

smiley Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Seneste video

Borgmester Peter Sørensens virtuelle nytårskur
03. jan 2021