I fodboldskole i sommerferienI år er fodboldskolen anderledes, da Corona-reglerne sætter nogle særlige forhindringer op. Allerede mandag morgen da de glade spillere og deres forældre mødte op til indskrivningen, var modtagelsen rykket udendørs. Alle deltagere blev tildelt et holdnummer og sendt op på boldbanen, hvor der var oprettet ”felter” til hvert hold med sikker afstand.

I Østbirk Hallens cafeteria havde Jesper og Ruth Jæger Bendtsen opsat håndsprit og fjernet borde, så der kunne være afstand mellem gæsterne.

Inden de første deltagere skulle ankomme, havde leder Leif Pedersen samlet otte trænere og deres hjælpetrænere i cafeteriet til en sidste omgang med praktiske oplysninger inden det hele kunne gå i gang.

Mandagen gik godt med masser af boldspil på hele idrætsklubbens baneanlæg. Tirsdag var desværre en våd og blæsende dag, og det dårlige vejr sendt de yngste ind i Østbirk Hallen for at lege da blæsten var for voldsom og mange var desuden våde.

Bespisningen af de mange spillere og trænere skulle foregå i hold, og man havde opdelt med et antal pladser indendørs og et par bord/bænkesæt udendørs. Det fungerede næsten optimalt selvom kravet om afstand ikke hele tiden blev overholdt og Leif Pedersen fortalte:

- Der går godt med de nye tiltag og hygiejnereglerne bliver overholdt det meste af tiden, selvom nogle hurtigt glemmer dem… men så minder vi venligt om dem. Vi har masser af munde at mætte og nogle har madpakker med og andre har taget mod tilbuddet om at købe sandwich i hallen hos Jesper og Ruth. Vi har også en god frugtordning som vi får af HJ Valeur og SuperBrugsen Østbirk, den har vi haft i de sidste 5-6 år.

Onsdag var vejret heldigvis blevet godt igen med 16 – 19 grader, overskyet og let vind, hvilket var perfekt til fodbold udendørs. Når man dømmer efter de mange glade ansigter hos spillere og trænere, så ligner DBU Fodboldskole i Østbirk igen en succes, selvom forholdene er meget anderledes i år.

Kildall

smiley Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Seneste video

Borgmester Peter Sørensens virtuelle nytårskur
03. jan 2021