Indefodbold for piger for fjerde gangTrailergaarden-Gantrup Cup 2016 – indefodboldstævne kun for piger - afvikles for 4. år i træk i Østbirkhallen, og denne gang med flere hold og flere kampe end nogensinde! Totalen af kampe ved stævnet er øget fra 202 kampe i 2015 til totalt 210 kampe i 2016 fordelt på 3 kampdage fra fredag den 4. marts til søndag den 6. marts 2016. Dette gør stævnet til et af Danmarks største indefodboldstævner kun for piger med forventet over 500 fodboldpiger fordelt på 84 hold!
 Ifølge stævnechef og pigekoordinator i Østbirk IF, Martin Kragh Abildgaard, så er der allerede godt gang i tilmeldingerne:
 - Jeg opfordrer alle interesserede til at få sikret deres plads ved dette års Trailergaarden-Gantrup Cup, da vi allerede er ved at være udsolgt i 2 af de 7 rækker, idet der kun udbydes 12 pladser i hver række efter først-til-mølle princippet. Udover at have udvidet stævnet i 2016, så har vi som noget helt nyt, at der ved opstart af hver årgang er fælles indløb til røgkanon og musik, og der er fine præmier til alle deltagerne i lighed med tidligere år, slutter Martin Kragh Abildgaard.
 Alle hold er garanteret 5 kampe, og stævnearrangøren fastholder den spændende stævnestruktur med 4 indledende puljer á 3 hold, hvorfra 1’erne går videre til A-finalerunden, mens 2’erne går videre til B-finalerunden og 3’erne til C-finalerunden. Alle finalerunder afvikles som kampe alle mod alle.
 Stævnet er som tidligere år kun for hold på B og C-niveau, og dette gør netop dette rene pigestævne unik, idet der erfaringsmæssigt ikke er mange stævner på landsplan i dette segment. Dette kombineret med stævnestrukturen gør, at alle hold reelt har muligheden for at vinde en finalerunde.
 - Vi ønsker at give alle fodboldpiger en kanon stævneoplevelse som afslutning på en lang indesæson, og det sikrer vi bl.a. ved et højt præmie niveau, indløb til røgkanon og musik samt ved garanti for 5 kampe fordelt over godt 4 timer med en spændende stævnestruktur, siger Martin Kragh Abildgaard.
 Stævnet indledes fredag aften den 4. marts 2016 med U15 piger, mens U9, U11 og U14 piger spiller om lørdagen. Stævnet rundes af om søndagen med U10, U12 og U13 piger i den nævnte rækkefølge.

winkBliv ven med Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021