Lastbil forulykker på Vestbirkvej: Ingen personer skadetØSTBIRK - Onsdag, blev Redning Danmark kaldt ud til en hændelse på Vestbirkvej i Østbirk, hvor en lastbil var forulykket. Lastbilen var kommet ud for en ulykke, der involverede flere vejtræer langs vejen.

Af beredskabdk.dk

Ifølge øjenvidner mistede chaufføren kontrol over lastbilen, der herefter påkørte et par træer i vejsiden. Trods den dramatiske situation blev ingen personer kommet noget til ved ulykken.

Ingen fare for beboerne

Redningspersonale fra Redning Danmark ankom hurtigt til ulykkesstedet for at vurdere situationen og sikre, at der ikke var nogen fare for den øvrige trafik eller omkringboende.

Vejhjælp fik trukket lastbilen fri af træerne, hvilket krævede en betydelig indsats på grund af lastbilens størrelse og den besværlige position den havde endt i. Arbejdet med at få lastbilen fri var omhyggeligt, da man ville undgå yderligere skader på omgivelserne.
 

Lastbilen kunne selv fortsætte

Efter at lastbilen var blevet trukket fri, blev den vurderet for skader. Det viste sig, at lastbilen var i en tilstand, hvor den kunne køre videre. Der blev udført en grundig inspektion for at sikre, at lastbilen var sikker at køre med, inden den kunne fortsætte sin rejse.

Trafikken på Vestbirkvej blev kortvarigt påvirket af hændelsen, men kunne genoptages hurtigt efter, at lastbilen var blevet fjernet fra stedet. Politiet var på stedet for at dirigere trafikken og sikre en sikker passage for de øvrige trafikanter.
 

Beredskabdk.dk

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024