Lions Club

Lokalnyt

Optagelse af nye medlemmer i Lions Club Horsens

19. maj 2023
Lions Club Horsens, en del af den verdensomspændende frivillige humanitære organisation LIONS, glæder sig over tilføjelsen af fire nye kvindelige medlemmer til deres geledder. Denne milepæl blev markeret på klubbens møde den 4. maj 2023.
Lokalnyt

Lions Brædstrup fejrer 40-års jubilæum med bobler

9. maj 2023
Lions Brædstrup, der blev grundlagt af lokale personer 12. maj 1983, markerer nu sit 40-års jubilæum. Flere af de første medlemmer er stadig aktive i klubben, og medlemstallet ligger stabilt på omkring 30 personer med en gennemsnitsalder på cirka 65 år.
Lokalnyt

Lions Brædstrup klar til bankospil på Pejsegården

20. februar 2023
Søndag 5. marts 2023 er der igen bankospil på Hotel Pejsegården. Efter 2 års aflysning på grund af corona er Lions Brædstrup nu igen klar til at afholde sit traditionsrige bankospil, som første gang blev afholdt i 1984.
Lokalnyt

Harmonikatræf var en stor succes

7. februar 2023
Efter en ufrivillig coronapause kunne Lions Bygholm atter inviterer til harmonika- og spillemands træf i INSERO-hallen i Horsens. Der må have været et stort hul og en efterspørgsel efter et arrangement af denne slags for arrangørerne var overrasket over den store tilstrømning af gæster til arrangementet i de 12 timer det stod på.
Lokalnyt

Wien kom til Horsens

11. januar 2023
Der var næsten fyldt i Forum Horsens, da der var inviteret til storslået nytårskoncert med Odense Symfoniorkester, Stig Rossen og sopranen Kiki Brandt, en koncert arrangeret af Lions Horsens.
Lokalnyt

Lions sender julehilsen til enlige!

2. januar 2023
De 3 Lionsklubber i Horsens kommune: Bygholm, Horsens og Brædstrup har i år samarbejdet om at pakke en julehilsen, som vi gav til de enlige i kommunen, som sad alene juleaften.
Lokalnyt

Borgmesteren købte Lions flotte julepakke

22. december 2022
Lions Bygholm I Horsens er en humanitær forening som året igennem støtter en række værdige form. Foreningen laver en række arrangementer over året igennem for at skaffe midler som kan fordeles ud over året og en af de øvrige måder som har været programmet i fem årtier, er salget af foreningens efterhånden berømte julekasse med lækkerier.
Lokalnyt

Banko! Hvor har vi savnet det

6. december 2022
Banko er populært og noget som rigtig mange holder af. Derfor er det heller ikke underligt at det har været savnet da vi ikke måtte være samlet i lang tid. Det fik Lions Bygholm rådet bod på lørdag eftermiddag i Vesthallen i Horsens, da man inviterede til kæmpe bankospil i den store hal.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023