New York i SlotsparkenScenograf Anders D. Jensen (th) fik stor ros, da han præsenterede modellen til scenen. Det ser spændende ud, men der bliver nok at se til, erkendte fra venstre scenemester Jesper Hansen og scenebyggerne Finn Mortensen og Andreas Aaberg. Foto Rikke Kidmose

Når New York flytter ind i Palsgaard Slotspark, er det med den højeste baggrund i sommerspillets 45 år lange historie. Øverste punkt på kulisserne vil være 11 meter over scenegulvet.
 Man bare rolig: Ingen af aktørerne skal op i de højder.
 Lille, rødhårede Annie vil bevæge sig fra det fattige og forsømte børnehjem i gulvhøjde ind i mangemilliardæren Warbucks luksuriøse hjem med den majestætiske trappe via præsident Roosewelts kontor og en skurby for hjemløse ud i storbyens både trøstesløse og farverige gader. Det foregår med festlige optrin og storslåede sang- og dansenumre, alt sammen til akkompagnement af swingende musical-musik.
 De 35 aktører – heriblandt Annie og hendes seks friske veninder på børnehjemmet - er på plads, og forleden præsenterede scenograf Anders D. Jensen scene-modellen for lederne af de forskellige afdelinger af frivillige hos Palsgaard Sommerspil.
 Formand Karin Misser kunne fortælle, at billetsalget er gået over al forventning. Der har aldrig i sommerspillets historie været solgt så mange billetter mere end fem måneder før premieren, som der er solgt til ”Annie”. 1300 har allerede købt billet til årets forestilling på Danmarks Smukkeste Friluftsscene ved Hosby mellem Horsens og Juelsminde.
 Prøverne starter om godt en måned, og samtidig går arbejdet i gang med kostumer, scene og alt det andet, som skal være klar, så ”Annie” kan opleves i slotsparken fra 27. juli til og med 6. august.

smileyGiv Østbirk Avis Østjydsk Avis et like her, så får du nyhederne på Facebook!

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021