Nim

Lokalnyt

Nytårsløb i Nim

31. december 2020
På årets sidste dag havde løberne og MTB-cykelrytterne sat hinanden stævne ved multihuset i Nim, for at brænde kalorier af, inden aftenens strabadser. Og netop på denne dag fik vi hvide snefnug at se, selvom de ikke blev liggende på jorden.
Lokalnyt

Turen går til: Gudenåen

8. juli 2020
Gudenåen er Danmarks længste vandløb, og det nærmeste vi kommer en "rigtig" flod. 160 km bliver det til - fra udspringet i Tinnet Krat, og til åen bliver ét med Randers Fjord. Helt tilbage til oldtiden har Gudenåen været en af Jyllands hovedveje med landsbyer langs floden. Det var især tørv, og senere mursten og mergel, der blev transporteret.
Læserbreve

Debat: Landdistrikter i vækst og fremgang

12. juni 2017
Horsens Kommune er i stor vækst og fremgang. Dette kommer hele Kommunen til gavn. Et godt eksempel er Hovedgård, som indtager førstepladsen som det hurtigst voksende landdistrikt i Danmark. En placering som Hovedgård og Horsens Kommune kan være stolt over.
Lokalnyt

God udsigt til Min Købmand i Nim

11. december 2016
Det er ikke Nim-borgernes skyld, der ikke er en købmandsbutik i byen længere, det er os, der har sovet i timen, sagde Brian Videbæk, Dagrofa foran mere end 200 fremmødte i Nim Forsamlingshus onsdag aften

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Seneste video

Skal der være togstop i Hovedgård?
04. apr 2021