Nye smittetal i Horsens Kommune(Genrefoto)

Dermed er Horsens Kommune røget i det 'røde' felt, og lige nu sidder kommunens krisestab og vurderer, hvilke forholdsregler, der eventuelt skal tages ud over at indskærpe de retningslinjer, som Sundhedsstyrelsen anbefaler.

- Vi vurderer lige nu situationen i tæt samarbejde med Styrelsen for Patientsikkerhed - også i forhold til om der skal laves nye lokale handlinger. Hvis du er i større forsamlinger, skal du være endnu mere opmærksom på for eksempel håndhygiejne, afstand og sund fornuft, siger borgmester i Horsens Kommune, Peter Sørensen.

Der vil fortsat være mulighed for at blive testet for Covid-19 ved Casa Arena i hele weekenden samt i hele næste uge. Her kan du blive testet både med og uden tidsbestilling.

- Vi skal hjælpe hinanden med at passe på hinanden. Som det er nu, er der ikke nye retningslinjer eller anbefalinger i Horsens Kommune, men hvis det sker, melder vi klart og tydeligt ud. Det her er en opfordring om, at med de nye smittetal, vi ser, skal vi alle være meget påpasselige, og jeg vil opfordre alle til at bruge de muligheder, der er for at blive testet, siger Peter Sørensen.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Borgmester Peter Sørensens virtuelle nytårskur
03. jan 2021