ØIF

Lokalnyt

Årets ledere i Østbirk IF

26. marts 2024
ØSTBIRK - Hvert år omkring nytår har alle medlemmer og frivillige i Østbirk Idrætsforening mulighed for at indstille kandidater til årets leder og årets unge leder i ØIF.
Lokalnyt

Ny kurs for Østbirk Idrætsforening - Cykling: Øget medlemskab og fællesskab

25. marts 2024
Østbirk Idrætsforening - Cykling træder ind i en ny udendørssæson med et nyt og engageret cykeludvalg. Fokus for det kommende år er klart: At tiltrække flere medlemmer, og gerne flere kvinder, og styrke samhørigheden blandt cykelentusiaster i lokalområdet. Med strategier rettet mod øget kommunikation og tilbud til medlemmerne, sætter foreningen kurs mod en sæson fyldt med aktivitet og fællesskab.
Lokalnyt

Bevilling sikrer nyt udstyr til Østbirk IF Håndbold

12. december 2023
ØSTBIRK - Med en generøs bevilling på næsten 30.000 kroner fra DIF og DGI's foreningspulje, jubler Østbirk IF Håndbold over nye muligheder. Bevillingen muliggør indkøb af moderne udstyr, forbedrer træningskvaliteten og styrker klubbens samlede infrastruktur til gavn for alle spillere og trænere.
Lokalnyt

3 forskellige mandags-gåture

1. september 2023
Godt en snes deltagere, mødes hver mandag formiddag ved SuperBrugsen i Østbirk for at gå en kortere eller længere tur sammen.
Lokalnyt

Mere af det kendte, men også nyt

30. august 2023
Når seniorerne i Østbirk torsdag 7. september tager fat på en ny indendørs sæson med ”Idræt om Dagen” bliver meget, som det var i sidste sæson, men som noget nyt tilbydes noget mere stillesiddende, nemlig kortspil eller brætspil.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Kemikalieudslip i Nim
06. maj 2024