ØIF

Lokalnyt

3 forskellige mandags-gåture

1. september 2023
Godt en snes deltagere, mødes hver mandag formiddag ved SuperBrugsen i Østbirk for at gå en kortere eller længere tur sammen.
Lokalnyt

Mere af det kendte, men også nyt

30. august 2023
Når seniorerne i Østbirk torsdag 7. september tager fat på en ny indendørs sæson med ”Idræt om Dagen” bliver meget, som det var i sidste sæson, men som noget nyt tilbydes noget mere stillesiddende, nemlig kortspil eller brætspil.
Lokalnyt

Østbirk IF tennisafdeling skyder sæsonen i gang med standerhejsning

18. april 2023
Østbirk IF tennisafdeling er klar til at starte udendørssæsonen 2023 med en række begivenheder for både nye og erfarne tennisspillere. Sæsonen begynder officielt med en standerhejsning den 23. april kl. 10-12. Alle, der ønsker at spille tennis i sæsonen 2023, er velkomne til at deltage i denne ceremoni, der markerer starten på en ny sæson.
Lokalnyt

ØIF Cykelafdeling kickstarter sæsonen med succes

10. april 2023
ØIF Cykelafdeling havde en vellykket sæsonstart, hvor både nye og gamle medlemmer mødtes for at begynde træningen. Foreningen kan prale af 25 til 30 medlemmer, herunder ti nye ansigter, hvilket glæder formanden. Selvom medlemstallet ikke er på niveau med tidligere år, hvor der var dobbelt så mange medlemmer, er der stadig optimisme i klubben.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023