OK

Lokalnyt

Horsens KFUM bordtennis indgår sponsoraftale med OK

13. april 2023
Horsens KFUM bordtennis har indgået en sponsoraftale med energiselskabet OK, hvilket gør det muligt at støtte foreningen hver gang bilen tankes – helt uden det koster ekstra. Udover Horsens KFUM Bordtennis støtter energiselskabet OK omkring 2.500 klubber og foreninger i hele landet.
Lokalnyt

Stjernholm modtager OK-gavecheck

17. november 2022
Frivillighed belønnes og på Gårdmuseet Stjernholm i Nim, står der et hold af hverdagens stjerner for driften af det det interessante museum, som blev begavet med en OK check.
Lokalnyt

Pengeregn til Østbirk IF

1. november 2022
Lørdag skulle der overrækkes så stor en check fra OK og SuperBrugsen Østbirk, at der mødte to medlemmer fra Østbirk IF – Katrine Wittrup-Jensen og Jens Norup Simonsen. Jens var lidt forsinket, for han havde taget opstilling udenfor, men selvom checken var stor, kunne overrækkelsen altså godt foregå indendørs ved den opstillede OK-stand.
Lokalnyt

OK havde 29.330,57 kroner, der brændte i lommen.

27. oktober 2022
Det har de ikke længere. Fredag 21. oktober overrakte Mikael Steiniche checken fra OK Egebjerg og Benzinselskabet OK på det store beløb til repræsentanter for henholdsvis KFUM Egebjerg og Egebjerg IF. De to foreninger deles ligeligt om pengene, så der er en pæn slat til hver.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023