OK

Lokalnyt

Stjernholm modtager OK-gavecheck

17. november 2022
Frivillighed belønnes og på Gårdmuseet Stjernholm i Nim, står der et hold af hverdagens stjerner for driften af det det interessante museum, som blev begavet med en OK check.
Lokalnyt

Pengeregn til Østbirk IF

1. november 2022
Lørdag skulle der overrækkes så stor en check fra OK og SuperBrugsen Østbirk, at der mødte to medlemmer fra Østbirk IF – Katrine Wittrup-Jensen og Jens Norup Simonsen. Jens var lidt forsinket, for han havde taget opstilling udenfor, men selvom checken var stor, kunne overrækkelsen altså godt foregå indendørs ved den opstillede OK-stand.
Lokalnyt

OK havde 29.330,57 kroner, der brændte i lommen.

27. oktober 2022
Det har de ikke længere. Fredag 21. oktober overrakte Mikael Steiniche checken fra OK Egebjerg og Benzinselskabet OK på det store beløb til repræsentanter for henholdsvis KFUM Egebjerg og Egebjerg IF. De to foreninger deles ligeligt om pengene, så der er en pæn slat til hver.
Lokalnyt

Nu har OK etableret 200 svanemærkede vaskehaller

18. juli 2022
De seneste år er det blevet nemmere og nemmere at give bilen en miljøvenlig bilvask. Energiselskabet OK har efter flere års fokuseret indsats nu rundet 200 svanemærkede vaskehaller på landsplan. Flere er på vej.
Lokalnyt

OK Vaskehal klar, men der mangler noget!

1. december 2021
Den nye OK Vaskehal i Østbirk er færdigbygget før end beregnet og skulle have været taget i brug i denne uge, men en enkelt ting mangler før end den første bil kan blive vasket.
Lokalnyt

Stor OK-check varmer i Egebjerg

25. oktober 2021
OK har travlt i denne tid med at uddele midler til landets mange foreninger og torsdag var turen nået til Egebjerg hvor EIF og Spejderne fik overrakt en velvoksen gavecheck til deres frivillige arbejde.
Lokalnyt

Østbirk får miljøvenlig vaskehal inden nytår

26. august 2021
OK og SuperBrugsen i Østbirk er gået i gang med byggeriet af en topmoderne og miljøvenlig vaskehal på Stenagervej. Østbirk Murerforretning er én blandt flere lokale håndværksvirksomheder, der er med i byggeprojektet
Lokalnyt

SuperBrugsen Østbirk opfører hypermoderne OK-vaskehal

2. juli 2021
Nu kan arbejdet med at opføre en ny og moderne OK-vaskehal snart begynde på Storegade i Østbirk. Brugsuddeler Kenneth Jespersen forventer at vaskehallen åbner i efteråret 2021 og fortæller at hovedparten af arbejdet bliver udført af lokale håndværkere.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

22/09-22 Varebil udbrændt på Stigsholmvej lidt udenfor Brædstrup
22. sep 2022