Seminariet

Lokalnyt

Musikalske lækkerier i Gedved

5. april 2022
For anden gang i træk kunne musikforeningen i Gedved melde alt udsolgt til en koncert. Denne gang var det med orkestret Almost Irish – og når man hørte dem, kunne man sagtens forstå at billetterne blev revet væk.
Lokalnyt

Almost Irish kommer til Gedved

18. marts 2022
Lige siden Almost Irish i november 2017, lagde vejen forbi Seminariet i Gedved, har Musikforeningen glædet sig til at gense de fire brødre, og nu kommer de.
Lokalnyt

Tredje gang blev lykkens gang i Gedved

9. marts 2022
Alle pladser i Seminariets festsal var fredag aften besat af et forventningsfuldt publikum, da det endelig – efter 2 års Corona-aflysninger - lykkedes at gennemføre koncerten med blues-duoen Hans Theessink/Knud Møller.
Lokalnyt

Theessink og Møller i Gedved

10. februar 2022
Så er Gedved Musikforening klar til at præsentere Theessink & Møller, fredag d. 4. marts kl. 20.00, i de hyggelige lokaler på Seminariet i Gedved. Efter gentagne corona aflysninger, glæder vi os til endelig at kunne gennemføre koncerten.
Lokalnyt

Lækker koncert med Esben Kronborg

9. november 2021
Der kan være store udsving i antallet af publikummer til koncerterne i Gedved på det gamle Seminarium, men hyggen er altid i den høje ende, uanset antallet af gæster i salen og fredagens koncert med Esben Kronborg var heller ingen undtagelse.
Lokalnyt

Flot kunsthåndværk

9. november 2021
Som en del af Gedved Kulturdage var der søndag Design- og kunsthåndværkermarked i Gedved Kultur- og Medborgerhus.
Lokalnyt

Fed blæs på Seminariet

12. oktober 2021
Når et 9-mandsorkester med blæsersektion spiller op til bal, så sker der noget og det er svært sidde stille når dansegulvet trækker. Sådan var stemningen på Seminariet i Gedved fredag aften hvor Van The Man Band gav en flot og svingende koncert for en næsten fyldt sal.
Lokalnyt

10-års fødselsdag i Gedved Musikforening

21. september 2021
Fredag d. 8. oktober, markeres Musikforeningens fødselsdag i forbindelse med ”Van the Man Band” koncerten. Det er 2 dage efter at foreningen for 10 år siden, afholdt en åbningskoncert, i det daværende Musikhus på Kirkevej.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021