Seminariet

Lokalnyt

En aften med Søren Poppe: Musik, der forener og inspirerer

12. marts 2024
GEDVED - En magisk aften i Gedved, på Seminariet med Søren Poppe: Intim koncert oser af nostalgi og fællesskab. Fredag den 8. marts blev et lille, men entusiastisk publikum forkælet med en eksklusiv optræden af Søren Poppe, berømt for sin sejr i Dansk Melodigrandprix 2001. Spisning, samvær, og de mest elskede sange skabte en uforglemmelig oplevelse.
Lokalnyt

Julekoncert i Gedved: En fest for sanserne

24. november 2023
I hjertet af Gedved venter en særlig juleoplevelse den 10. december. Danscher koret vil med hjertegribende melodier og varme fællessange forvandle en almindelig vintersøndag til en mindeværdig aften.
Lokalnyt

Jane & Shane fortryller Gedved

21. august 2023
To musikalske stjerner, dybt forankret i den irsk-engelske folkemusiktradition, bringer deres magi til Gedved Musikforenings scene, fredag 15.september kl. 20.00.
Lokalnyt

Lone Kvist: Ny passioneret forpagter i Gedveds Kulturhus

8. august 2023
Lone Kvist, erfaren og passioneret køkkenleder, overtager fra 1. august køkkenet i Gedved Kultur- og Medborgerhus. Hun glæder sig til at tilbyde lokale gastronomiske oplevelser og bidrage til fællesskabet med dedikation og kreativitet.
Lokalnyt

En symfoni af stemmer i Gedved Musikforening

19. april 2023
Gedved Musikforening byder velkommen til forårets musikalske højdepunkt, når Skanderborg-koret "Vocalí" indtager scenen onsdag den 10. maj kl. 19.30 på Seminariet, Gedved Kultur- og Medborgerhus. Forbered dig på en aften fyldt med harmoniske klange, der vil tage dig med på en rejse gennem et bredt udvalg af flerstemmige sange.
Thomas Buttenschøn spillede på Gedved Seminarium
Lokalnyt

Fantastisk koncert med Thomas Buttenschøn i Gedved

28. februar 2023
Det nye album, “Sange om dem, du ved nok”, kredser om kærlighed, mennesker og familierelationer, og koncerterne krydres med sjove, underfundige anekdoter om de mennesker, som sangene er inspireret af. “Jeg er nået til et sted i mit liv, hvor behovet for navlepilleri ikke er så højaktuelt, som det tidligere har været.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024