Seminariet

Lokalnyt

Lækker koncert med Esben Kronborg

9. november 2021
Der kan være store udsving i antallet af publikummer til koncerterne i Gedved på det gamle Seminarium, men hyggen er altid i den høje ende, uanset antallet af gæster i salen og fredagens koncert med Esben Kronborg var heller ingen undtagelse.
Lokalnyt

Flot kunsthåndværk

9. november 2021
Som en del af Gedved Kulturdage var der søndag Design- og kunsthåndværkermarked i Gedved Kultur- og Medborgerhus.
Lokalnyt

Fed blæs på Seminariet

12. oktober 2021
Når et 9-mandsorkester med blæsersektion spiller op til bal, så sker der noget og det er svært sidde stille når dansegulvet trækker. Sådan var stemningen på Seminariet i Gedved fredag aften hvor Van The Man Band gav en flot og svingende koncert for en næsten fyldt sal.
Lokalnyt

10-års fødselsdag i Gedved Musikforening

21. september 2021
Fredag d. 8. oktober, markeres Musikforeningens fødselsdag i forbindelse med ”Van the Man Band” koncerten. Det er 2 dage efter at foreningen for 10 år siden, afholdt en åbningskoncert, i det daværende Musikhus på Kirkevej.
Lokalnyt

Historier fra det kolde hav

9. september 2021
OMAUNU - Tales of the Cold Seas
”Vi bor på bunden af en skål, dagen går, det bliver aften, skålen fyldes langsomt med mørke, og så tændes stjernerne. Fjeldene knejser over liv og død og husene som trykker sig sammen på landtangen. Men vi ved nu alligevel en smule om livet, og en smule om døden, og vi kan fortælle: Vi er kommet hele denne lange vej for at begejstre dig og for at bevæge skæbnen.”
Lokalnyt

Van Morrisons forunderlige musik på Seminariet

3. september 2021
Van The Man Band byder på musikalsk oplevelse med smag af Irland. Den 8. oktober inviterer Musikforeningen i Gedved igen indenfor, når ”Van The Man Band” går på scenen med et program, der udelukkende har udgangspunkt i den verdenskendte komponist og sangskriver Van Morrisons kæmpemæssige bagkatalog.
Lokalnyt

Igen kulturdage i Gedved.

11. oktober 2020
Seminariet, Gedved Kultur- og Medborgerhus er klar med 6. udgave af Gedved Kulturdage, der afvikles i dagene 28. oktober til 5. november. Der inviteres til et alsidigt program med noget for enhver smag.
Lokalnyt

Morsomt skuespil i Gedved

29. august 2020
Så kom der endelig lidt væde til den kulturelle tørke som var præget landet siden 11. marts hvor teatre og spillesteder har været lukket ned, og de udøvende kunstnere og deres publikum har måtte nøjes med at se hinanden gennem en skærm.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021