Søvind

Søvind, en malerisk landsby beliggende nær Horsens, er en skjult perle i Østjylland, der byder på smukke naturomgivelser, en rig historie og et engageret lokalsamfund. Området omkring Søvind er præget af bakkede landskaber, frodige skove og den imponerende Horsens Fjord.

Søvind er kendt for sine vandremuligheder, og området byder på en række afmærkede stier, der fører gennem skove, marker og langs fjorden. Cykelentusiaster vil også finde gode ruter i området, hvor man kan nyde den friske luft og det smukke landskab.

Foruden den naturskønne beliggenhed, byder Søvind også på en række attraktioner og arrangementer, fra kunstudstillinger og koncerter til sportsbegivenheder og lokale festivaler. Med kort afstand til Horsens og andre byer som Vejle, Aarhus og Silkeborg er der rig mulighed for at kombinere et ophold i Søvind med spændende udflugter og aktiviteter i regionen.

Overnatning i Søvind tilbyder hyggelige bed and breakfasts og ferieboliger, samt en lokal campingplads. Spisestederne i området serverer både traditionelle danske retter og internationale specialiteter, fra hyggelige kroer og caféer til gourmetrestauranter og take-away muligheder.

Søvind er det perfekte sted for dem, der søger en unik og uforglemmelig oplevelse i det danske landskab. Med sin skønne natur, rige historie og engagerede lokalsamfund er det en perle ved Horsens, der venter på at blive opdaget og værdsat af besøgende fra nær og fjern.


 

Lokalnyt

Målet er nu nået!!

21. maj 2024
SØVIND - I november 2022 gik Søvind Varmegruppe i gang med at se på, hvorledes man i Søvind kunne få udfaset brugen af fossile brændstoffer såsom olie og gas, så man blev uafhængige af gas fra Putin, og der skulle derfor findes en anden måde at få produceret den varme, alle jo skal bruge.
Lokalnyt

Fra ergoterapeut til fodplejerske: Gittes rejse mod selvstændighed

16. april 2024
SØVIND - I Søvind har Gitte Møldrup taget springet fra at være en offentligt ansat ergoterapeut til nu at stå i spidsen for sin egen fodplejeklinik, "Fokus – Klinik for Fodpleje". Med en baggrund inden for ergoterapi og en passion for kroppens velvære, bringer Gitte en unik tilgang til sit nye erhverv.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Kemikalieudslip i Nim
06. maj 2024